Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κατά του προπονητή του ΟΥΚ και του πατέρα του η Νίκη Βόλου
Κατά του προπονητή του ΟΥΚ και του πατέρα του η Νίκη Βόλου

Κατά του προπονητή του ΟΥΚ και του πατέρα του η Νίκη Βόλου

ιοικητικό Συμβούλιο κι ο πρόεδρος του Γυμνστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” θ ήθελαν να ενημερώσουν το βολιώτικο φίλαθλο κοινό σχετικά με περιστατικό, που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κι αμαυρώνει  την ολόκληρης της μαγνησιώτικης αθλητικής ς.
Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/1) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας “Βασίλης Πολύμερος”, μετά το τέλος μίας αναμέτρησης ΥΠΟΔΟΜΩΝ  μεταξύ της ομάδας και του ΟΥΚ Βόλου, ο προπονητής του αντίπαλου σωματείου, Δημήτρης Μπλάνας, κι ο του και… “φίλαθλος” της βολιώτικης υδατοσφαίρισης, Πέτρος, προκάλεσαν σύρραξη στην πισίνα και στην κερκίδα, εκστομίζοντας ανείπωτες εκφράσεις εναντίον παραγόντων, αθλητών και φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Οι δύο , οι οποίοι έχουν υπάρξει μέλη της κυανόλευκης οικογένειάς μας στο πρόσφατο κιόλας παρελθόν, προκάλεσαν θερμό επεισόδιο, μπροστά στα α δεκάδων νεαρών αθλητών, των οποίων οι γονείς τους τα εμπιστεύονται σε προπονητές, για να διδαχθούν, πέραν τις τεχνικές του αθλήματος του πόλο, ήθος και αξίες. Δε δίστασαν, μπροστά σε ευρύ κοινό, να αναιρέσουν την “” τους για την ομάδα της Νίκης Βόλου, την οποία έχουν επικαλεστεί δεκάδες φορές, βρίζοντάς την αισχρά, ενώ εκτενές υβρεολόγιο χρησιμοποίησαν και για τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Στέργιο Φάτση, ενέργειες που είναι μηνύσιμες.

Η του συλλόγου μας και τα μέλη αυτής, διαβεβαιώνουν όλους τους Βολιώτες φιλάθλους πως καθημερινά εργάζονται και μοχθούν γι αθλητισμό στην πόλη, μακριά από τέτοιου είδους απερίγραπτα και καταδικαστέα περιστατικά.

Στην προσπάθεια, λοιπόν, να απομονώσουμε αυτά τα γεγονότα και τους ανθρώπους που τα προκαλούν, δε θα προχωρήσουμε σε καμία νομική ενέργεια, αλλά θα τους αφήσουμε στην κρίση σας.

Εξάλλου, αν θέλετε να το δούμε κι από έτερη σκοπιά, η Νίκη είναι ένας “γίγαντας” μπροστά τους κι εμείς που δραστηριοποιούμαστε γύρω από αυτήν με ταπεινότητα, δε θα τους κάνουμε τη χάρη να τη μικρύνουμε, για χάρη τους.

Θα επιθυμούσαμε, όμως, να επιστήσουμε την προσοχή των Βολιωτών γονέων, σχετικά με το ποιους “παιδαγωγούς” επιλέγουν για την κοινωνικοποίηση των παιδιών τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση