Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κατά όσων επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σύλλογο η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου
Κατά όσων επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σύλλογο η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου

Κατά όσων επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σύλλογο η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου

Μια σκληρή κατά όσων επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σύλλογο εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Όπως είναι γνωστό τα τμήματα μπάσκετ τα διαχειρίζεται η Διοικούσα Επιτροπή τους, η οποία είναι και η μόνη που αποφασίζει για τους προπονητές όλων των τμημάτων, με δημοκρατικές και ομόφωνες αποφάσεις, με γνώμονα το καλύτερο για τις ομάδες μας και αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες.

Οι προπονητές μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και Γιώργος Βλιώρας αποτελούν επιλογές μας και τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης από όλα τα μέλη της ΔΕ που αποφάσισαν ομόφωνα να τους επιλέξουν για να οδηγήσουν τις ομάδες μας σε δρόμους επιτυχιών . Οι ρόλοι είναι διακριτοί και δεν έχουμε καμιά πρόθεση να τους διαταράξουμε.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δεν δίνουν διαπιστευτήρια σε κανέναν για το μέγεθος της αγάπης τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου διότι, είναι γνωστό τοις πάσι αυτό, διαχρονικά.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πρώτα φίλαθλοι και μετά παράγοντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Πέρυσι, το καλοκαίρι του 2016, ο επικεφαλής της ΔΕ Αλέξανδρος Μεταφτσής, ως μέλος της τριμελούς επιτροπής , του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και το μέλος του Δ/κου Συμβουλίου Νίκο Κάβουρα , ασχολήθηκαν εκατοντάδες εργατοώρες, με προσωπικές άδειες από την εργασία τους, για να καταφέρουν να δοθεί λύση σε μια ομάδα που ήταν αβέβαιη η επιβίωσή της.

Τα διοικητικά αποτελέσματα τα γνωρίζετε όλοι, η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς και χωρίς μηδενισμούς, έχει μπει στο δρόμο της εκκαθάρισης, ενώ αν καταφέρναμε την πολυπόθητη άνοδο θα παίζαμε απαλλαγμένοι όλων αυτών των βαρών που κληρονομήσαμε.

Θα παρακαλούσαμε, αρχικά, όσους δεν θέλουν να το αντιληφτούν, ότι εμείς αποφασίζουμε και αν δεν αντιλαμβάνονται τις προθέσεις μας, να μην ασχολούνται με την ομάδα μας.

Αντιλαμβανόμαστε την τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, θέλουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους εντός και εκτός γηπέδων, αλλά δεν έχουμε πρόθεση να συνδιοικήσουμε.

Τώρα έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις που μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Μετά το τέλος τους, όποιος θέλει, με όποια ιδιότητα, μπορεί να ασχοληθεί και να πράττει σύμφωνα με το θυμικό του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση