Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κάρτα μέλους για την ερασιτεχνική ΝΙΚΗ Βόλου
Κάρτα μέλους για την ερασιτεχνική ΝΙΚΗ Βόλου

Κάρτα μέλους για την ερασιτεχνική ΝΙΚΗ Βόλου

Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου,  καλεί  τους φίλους της να ενταχθούν στις τάξεις της και να επωφεληθούν  από τις δυνατότητες που  παρέχει.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “ΓΙΝΕ τακτικό μέλος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ΝΕΑ πλέον αίτηση εγγραφής”.

Με την ΝΕΑ αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη, θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν – σύμφωνα με το που θα καταβάλλουν, τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν με το σήμα της ομάδας , ρούχα, ακόμη και διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του Συλλόγου, συμπληρώνουν την ΝΕΑ αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή επιλέγοντας το που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση