Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Καρπέτης, ο πρώτος
Καρπέτης, ο πρώτος

Καρπέτης, ο πρώτος

Ο Γιάννης Καρπέτης αποτελεί την πρώτη “μεταγραφή” της μπασκετικής ς, ύστερα από τη λήξη του δανεισμού του στην ΑΕΒΔ

Ο 21χρονος γκαρντ, που την περσινή σεζόν άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη των “πορτοκαλί”, επιστρέφει στη πιο έμπειρος και έτοιμος να λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που μεγάλωσε και ωρίμασε μπασκετικά.

Εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα,και συγκεκριμένα από τη λήξη του πρωταθλήματος της Α1 ,  έπαιρνε μέρος στις της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Στρατίκη, προκειμένου να κρατιέται σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση και να ενσωματώνεται με αργά και σταθερά βήματα στο ρόστερ.

Αναλυτικά η της Διοικούσας Επιτροπής:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μας και την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ μας, ύστερα από τη λήξη του δανεισμού του στην Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου.
Ο 21χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή αγωνιστική σεζόν, με τη των “πορτοκαλί” στην Α1 κι επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά. Επιθυμία μας αποτελεί η δημιουργία ενός υγιούς έμψυχου δυναμικού, μέσω της αξιος των καλαθοσφαιριστών που αγαπούν την ομάδα”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση