Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Καρατζάς: «Φέρτε τον Πασκούλεφ με κλειστά μάτια – Θα ήθελα να επιστρέψω κι εγώ»
Καρατζάς: «Φέρτε τον Πασκούλεφ με κλειστά μάτια – Θα ήθελα να επιστρέψω κι εγώ»

Καρατζάς: «Φέρτε τον Πασκούλεφ με κλειστά μάτια – Θα ήθελα να επιστρέψω κι εγώ»

Ο πρώην μυντικός της Νίκης μιλάει ποκλειστικά στο pagasitikosnews για τον ,συμπαίκτη του στον Εθνικό Αστέρα και στην Κύμη, Ατανάς Πασκούλεφ – “Πέρασα υπέροχα στο Βόλο, θα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα” το του προς όλες τις κατευθύνσεις.

των “κυανόλευκων” την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.  Συμπαίκτης του Πασκούλεφ, για δύο αγωνιστικές σεζόν, σε Εθνικό Αστέρα και Κύμη. Αδιαμφισβήτητα, ο Βασίλης πρόκειται για τον καταλληλότερο άνθρωπο να μας ενημερώσει, στην προσπάθεια που κάνουμε να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες για τον Βούλγαρο αμυντικό που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στη Νίκη.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο pagasitikosnews με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πασκούλεφ και παράλληλα εξέφρασε την νοσταλγία του για το Βόλο και τη Νίκη, καθώς και την επιθυμία του να επιστρέψει.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Χάρηκα πολύ όταν άκουσα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ατανάς στη Νίκη. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και, πάνω από όλα, πολύ καλό , με αδαμάντινο χαρακτήρα. Σίγουρα, δεν είναι παίκτης Γ' Εθνικής, θα έπρεπε να παίζει παραπάνω. Φέρτε τον στη Νίκη με κλειστά α»!
Ενώ για το πέρασμα του από τη Νίκη και για το αν θα επιθυμούσε την του, ο ίδιος δήλωσε:
«Πέρασα πολύ όμορφα στο Βόλο. Αγάπησα τον κόσμο κι ελπίζω τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα. Εκτιμώ πολύ τον κύριο Μπίλη και θα επιθυμούσα να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Είναι πολύ μακρύ το καλοκαίρι».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση