Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”
Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”

Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”

Με πόφση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Αστ. Μαντζιώκα, εγκρίθηκε η τέλεση του αγώνα «40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΙΑΣ», της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β.), στην περιοχή Πορταριά Πηλίου, την 05 και 06-09-2020.

Σύμφωνα με την απόφαση, εγκρίνεται η διεξ του αγώνα, με την προϋπόθεση, όλα τα οχήματα που συμμετέχουν στην εν λόγω εκδήλωση είναι ασφαλισμένα έναντι αστικής ευθύνης, έχουν εκδοθεί όλα τα προβλεπόμενα για την κυκλοφορία τους έγγραφα και ότι θα ληφθούν από πλευράς των διοργανωτών όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ., για την πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή διεξ της εκδήλωσης.

Επισημαίνεται ότι, τόσο το σωματείο, όσο και οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρήσουν τα προβλεπόμενα, από τις σχετικές διατάξεις που αφορούν στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας -19 και τις λοιπές σχετικές υγειονομικές διατάξεις προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Μέχρι στιγμής οι συμ αγγίζουν τις 80, ενώ η λήξη των Δηλώσεων Συμμετοχής στην 40η Ανάβαση Πορταριάς μετά και την της ΕΠΑ ΟΜΑΕ, παρατείνεται έως Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 20,00 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση