Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”
Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”

Κανονικά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου η “40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ”

Με του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Αστ. Μαντζιώκα, εγκρίθηκε η τέλεση του αγώνα «40η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ», της Λέσχης Αυτοκινήτου (), στην περιοχή Πηλίου, την 05 και 06-09-2020.

Σύμφωνα με την , εγκρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα, με την προϋπόθεση, όλα τα που συμμετέχουν στην εν λόγω είναι ασφαλισμένα έναντι αστικής ευθύνης, έχουν εκδοθεί όλα τα προβλεπόμενα για την κυκλοφορία τους έγγραφα και ότι θα ληφθούν από πλευράς των διοργανωτών όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ., για την πρόληψη – αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή διεξαγωγή της ς.

Επισημαίνεται ότι, τόσο το σωματείο, όσο και οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρήσουν τα προβλεπόμενα, από τις σχετικές διατάξεις που αφορούν στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας COVID-19 και τις λοιπές σχετικές υγειονομικές διατάξεις προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές αγγίζουν τις 80, ενώ η λήξη των Δηλώσεων Συμμετοχής στην 40η Ανάβαση ς μετά και την της ΕΠΑ ΟΜΑΕ, παρατείνεται έως Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 20,00 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση