Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Καμπανάκι” το Χ στην Φαρκαδόνα (1-1)
“Καμπανάκι” το Χ στην Φαρκαδόνα (1-1)

“Καμπανάκι” το Χ στην Φαρκαδόνα (1-1)

Η ίκη ήτν εξιρετική για περίπου 65 λεπτά, επέβαλε το ρυθμό της και προηγήθηκε, με τις αλλαγές του κ. Μπίλη να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, με το 1-1 να διαμορφώνεται στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης – Σκόρερ ο για τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε ο Διβανές για τη Φαρκαδόνα.

Με τους Βολιώτες να παρουσιάζουν δύο πρόσωπα στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, αδιαμφισβήτητα το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τους παίκτες του κύριου Μπίλη, που οφείλουν να αναλογιστούν πως κανένα παιχνίδι δε λήγει πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Καταγιστική η ίκη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 33′ με γκολ του νεαρού Ταουσιάνη, ενώ είχε και δοκάρι στο 18′ με τον Κυπτίου.

Επιθετικός το πρώτο 45λεπτο για τους φιλοξενούμενους

Ατελείωτο pressing, εξαιρετικό passing game και δημιουργία πολλών τελικών φάσεων περιελάμβανε το ρεπερτόριο της Νίκης στο πρώτο μέρος, σε ένα από τα καλύτερα 45λεπτα της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Ο χορός των ευκαιριών για τους Βολιώτες ξεκίνησε στο 18′, με τεράστια ευκαιρία για τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα, ο Κυπτίου έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, συνέκλινε προς τον άξονα, με το σουτ του να αποκρούει σε πρώτη φάση ο Ντάσκας και στη συνέχεια να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του, με τη μπάλα να περνάει κόρνερ.

Η Νίκη συνέχισε να πιέζει κι είχε ακόμα μία σπουδαία στιγμή, αυτή τη φορά με το Νάκα στο 22′. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, με τον Ταουσιάνη να κερδίζει τη μπάλα από δεξιά και να σεντράρει στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, με το Νάκα να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά – ψαράκι, με τον Ντάσκα να διώχνει στη δεξιά του γωνία.

Οι Βολιώτες δημιουργούσαν συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ, με την προσπάθειά τους να αποδίδει καρπούς στο 32′. Ο μπλόκαρε τη μπάλα κι εκτέλεσε γρήγορα το βολέ, με αποδέκτη τον Κανελλόπουλο που βγήκε απέναντι από τον Ντάσκα, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να τον ανατρέπει εντός περιοχής. Την εκτέλεση του πέναλτι, ένα λεπτό αργότερα ανέλαβε ο ίδιος ο Κανελλόπουλος, με τον Ντάσκα να αποκρούει με τα πόδια και τον Ταουσιάνη να παίρνει το “ριμπάουντ” και να εκτελεί τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, για το 0-1.

Στο 40′, σημειώθηκε η μία και μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της Φαρκαδόνας για το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, ο Πολυζόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, εκείνος είχε όλο το χώρο και τον χρόνο να εκτελέσει, με το σουτ του να καταλήγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με δύο παρόμοιες καλές στιγμές για τη Νίκη, με τον Κανελλόπουλο στο 41′ και τον Ταουσιάνη στο 44′ να μη μπορούν από το σημείο του πέναλτι να κερδίσουν τον Ντάσκα.

Οπισθοχώρησε και το πλήρωσε στην επανάληψη

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μπίλη στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο στην ομάδα της Φαρκαδόνας να αναπτυχθεί, έχοντας στο μυαλό τους να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις. Και μέχρι το 60′, τα πήγαιναν περίφημα, πραγματοποιώντας δύο ακόμα καλές στιγμές.

Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Νάκας ήταν εκείνος που έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, μπήκε απειλητικά στην περιοχή, φέρνοντας τη μπάλα στο αριστερό, με το φαλτσαριστό του πλασέ να περνάει ψηλά, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 60′, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Ταουσιάνη, βρέθηκε απέναντι από τον Ντάσκα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να στέλνει τη μπάλα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας, στη μεγαλύτερη στιγμή της Νίκης στην επανάληψη.

Με τις οχτώ αλλαγές της Νίκης στο 70ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την αγωνιστική τους ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στη Φαρκαδόνα να πιέσει και να κυνηγήσει την ισοφάριση, δίχως να σημειώνεται, πάντως, κάποια καλή στιγμή για καμία από τις δύο ομάδες.

Μόνο στο 81′, η Φαρκαδόνα κέρδισε ένα φάουλ στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής του Παπουρτζή, με την εκτέλεση του Ζαφειρίου στην κλειστή γωνία του νεαρού πορτιέρο να είναι κακή.

Στο 94ο λεπτό, η Φαρκαδόνα κέρδισε φάουλ από δεξιά, στην τελευταία στιγμή του παιχνιδιού. Ο Παπαευθυμίου εκτέλεσε με το αριστερό του πόδι στην καρδιά της άμυνας της Νίκης, με τον Διβανέ να πιάνει την κεφαλιά και να κερδίζει τον Παπουρτζή, για το 1-1, μέσα σε ένθερμους πανηγυρισμούς.

Τελικό σκορ, 1-1 με τη Νίκη να ενθουσιάζει στο πρώτο μέρος και να προβληματίζει στο τελευταίο 20λεπτο.

Α.Ε. Φαρκαδόνας: Ντάσκας, Νάκου (46' Γιώτας), Πολυζόπουλος, Διβανές, Φορτούνης (75' Ζαφειρίου), Κουμπούρας, Νικούλης, Αετόπουλος (76' Νάκος), Ιακωβάκης (81' Ψύρρας), Μηνάς (70' Παπανδρέου), Γκαντιάς

Νίκη Βόλου: (70' Παπουρτζής), Αλεξανδρής (70' Κολημήτρας), Ναουμίδης (70' Κανταρτζής), Χολέβας (70' Ευθυμίου), Παπαδόπουλος (70' Λάμπρου), Ιβανίδης (59' ), Μέτσε (59' Κόλα), Νάκας (70' Κεμάλι), (70' Μπαλαράμπε), Κυπτίου (70' Κόλα), Κανελλόπουλος (70' Κρεββατάς)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση