Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί κοντά στο τμήμα
Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί κοντά στο τμήμα

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί κοντά στο τμήμα

Απηύθυνε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Κάλεσμα απηύθυνε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Μπάμπης Τουτουτζόγλου στην ενημερωτική που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν.Ιωνίας για το μέλλον του τμήματος του Συλλόγου και το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ.

Ο Μπάμπης Τουτουτζόγλου, συνεχάρη αρχικά την ομάδα πόλο ανδρών για την επιτυχία τους, καθώς και τους Νέους Αθλητές.

Τόνισε ότι στόχος, είναι να θωρακιστεί η ομάδα της Νίκης και να είναι δυνατή κι ενιαία.

Επανέλαβε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του παράγοντα αλλά πιστό στρατιώτη της ομάδας – μιας ομάδας που αγαπά και συγκινείται όταν μιλά γι' αυτή – κομ της ψυχής του, που θέλει να τη δει να πηγαίνει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ολιγόλεπτο video με τις όμορφες στιγμές της Νίκης την χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησε ο απολογισμός του έργου της Διοικούσας Επιτροπής τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομ. «Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν είχε προηγούμενο. Δεν υπήρχαν – παίκτες κι είπαμε ότι θα παλέψουμε για την αξιοπιστία κι αξιοπρέπεια της ομάδας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Τουτουτζόγλου τόνισε ότι «μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και μέσα από τις στάχτες, μπορέσαμε να στήσουμε μια ομάδα και τα 20 παιδιά των ακαδημιών τα κάναμε 80.

Φτάσαμε στη Γ' Εθνική μια αχαρτογράφητη περιοχή για μας. Στήσαμε ένα ρόστερ και γρήγορα φτάσαμε να τερματίζουμε στην 3η θέση.

Οι εξελίξεις λένε ότι κατά 99% θα είμαστε στην παραπάνω κατηγορία. Ο οικονομικός κι αγωνιστικός σχεδιασμός πέτυχε απόλυτα και φτάνουμε σε ένα σημείο νά ‘μαστε εδώ και να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της Νίκης».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. συμπλήρωσε ότι η προσπάθεια στηρίχτηκε αποκλειστικά στον κόσμο κι όπως είπε «Οι χορηγίες σπάσανε κάθε προηγούμενο. Τα εισιτήρια διαρκείας έπιασαν κάθε προσδοκία μας και πλέον οι αριθμούν τουλάχιστον 130 παιδιά.

Ο αριθμός των εισιτηρίων στους αγώνες ήταν άκρως ικανοποιητικός. Είχαμε ένα μέσο όρο εισιτηρίων περίπου τα 90. Τα διαρκείας που πωλήθηκαν ήταν πάνω από 350 – 400 και οι χορηγοί μας ήταν τουλάχιστον 100, πράγμα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά δεδομένα».

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, τα έξοδα φέτος ήταν κοντά στις 54.000 ευρώ – 55.000 ευρώ και τα έσοδα φτάσανε στις 64.000 – 65.0000 ευρώ κι υπάρχει κι ένα αποθεματικό που είναι η αρχή για τη νέα χρονιά, ύψους 10.000 – 11.0000 ευρώ.

Επίσης, ανέφερε ότι αυτά τα τρία χρόνια το τμήμα μπάσκετ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τον Ερασιτέχνη, αλλά συνείσφερε στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη για την εξυγίανση και την καλή του.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι στην αυριανή μεταβατική προπόνηση της ομάδας θα λάβουν μέρος τρία παιδιά 14 – 15 και 16 ετών από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο κ. Τουτουτζόγλου ανακοίνωσε ότι μέσα από το τμήμα παρέχεται φέτος η δυνατότητα  για εγγραφή μελών με μηνιαία συνδρομή από 5 ευρώ και άνω με τη Λέσχης Φίλων που ήδη υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συνεισφέρουν και ενημερώνονται για τις ενέργειες του τμήματος.

«Θεωρώ ότι είναι ανάγκη να βοηθηθεί το τμήμα κι ευελπιστώ ότι θα ανοίξει ο δρόμος για να δούμε καλύτερες ημέρες. Όλη την οικονομική ανάλυση την έκανα για να καταλάβετε το πόσο φερέγγυοι κι αληθινοί είμαστε κι ότι το χρήμα του Νικιώτη το σεβόμαστε και το χρησιμοποιούμε μόνο για την ομάδα μας. Η ομάδα αν ανέβει στην Β' εθνική το μπάτζετ θα ανέβει κι αυτό. Έχουμε συζητήσει με κάποιους παίκτες  και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε» είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, πρότεινε να «ανοίξει» η Διοίκηση με άτομα που εθελοντικά θα ασχοληθούν με την ομάδα για να υπάρξει μεγαλύτερη ισχυρο, ενώ στόχος του είναι να δημιουργήσει γραφεία για το μπάσκετ και μπουτίκ της μπασκετικής Νίκης.

Βολιώτικο μπάσκετ

Για την πορεία του βολιώτικου μπάσκετ, κατήγγειλε ότι η νοοτροπία των βολιώτικων παραγόντων έφεραν  σε τέλμα το βολιώτικο μπάσκετ, προτείνοντας τη τοπικού πρωταθλήματος 7-8 ομάδων, τονίζοντας ότι οι παράγοντες οφείλουν να κοιτάζουν την ανέλιξη του κάθε αθλητή κι όχι τα μικροσυμφέροντα της ομάδας.

Κλείνοντας δήλωσε ότι «Η Νίκη Βόλου μπορεί να γίνει πόλος έλξης για τα νέα παιδιά», προσθέτοντας ότι όσο του το επιτρέπουν οι δυνάμεις οι δικές του και των συνεργατών του θα συνεχίσουν να είναι «πιστοί στρατιώτες. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Δημήτρη Τσιόλκα, Χρήστο Αθανασιάδη, Μιχάλη Τσιντσίνη, Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Δημήτρη Μανώλη, Μάνθο Μπάντελη κι Ανδρέα Τσιριγωτάκη, το έργο του οποίου εξήρε.

Εισιτήρια διαρκείας

Κλείνοντας ο Μπάμπης Τουτουτζόγλου, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσει το ACADEMY στην τιμή των 25 ευρώ για τους των αθλητών των ακαδημιών, το SILVER στην τιμή των 30 ευρώ, το GOLD στην τιμή των 50 ευρώ, και τέλος το BLACK στην τιμή των 150ευρώ.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου διαρκείας θα έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει τους αγώνες σε «απόσταση αναπνοής», καθώς θα δημιουργηθούν θέσεις πέριξ του γηπέδου εντός του αγωνιστικού χώρου, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ του ή κάποιο σνακ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση