Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κακαζιάνη και Μαναβέλας στο Διεθνές Τουρνουά Full Contact “Batumi open-Caucasus Cup 2019”
Κακαζιάνη και Μαναβέλας στο Διεθνές Τουρνουά Full Contact “Batumi open-Caucasus Cup 2019”

Κακαζιάνη και Μαναβέλας στο Διεθνές Τουρνουά Full Contact “Batumi open-Caucasus Cup 2019”

Γι το Μπτούμι της Γεωργίας αναχωρεί την Παρασκευή 27η Σεπτεμβρίου η Ελληνική εθνική ομάδα του Shinkyokushinkai, όπου θα συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνούα Full Contact “Batumi Open-Caucasus Cup” που διοργανώνει η Ομοσπονδία Full Contact υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας.

 

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 3 αθλητές, την πρωταθλήτρια Κακαζιάνη Καρολίνα, η οποία θα αγωνιστεί στα +60 κιλά Γυναικών,τον πρωταθλητή  Μαναβέλα Νίκο,  ο οποίος θα αγωνιστεί στα -80 κιλά Ανδρών (και οι δύο είναι αθλητές  της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου  του Γιώργου Κοσμίδη) καθώς και την πρωταθλήτρια Μπέλλα Ανδρεανίδου  που ανήκει στον Α.Σ.”Αριστοτέλη” Κιλκίς (του Μελικιάδη Οτάριο),η οποία θα αγωνιστεί στα -60 κιλά Γυναικών.

Οι πρωταθλητές   ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κατά τους θερινούς μήνες με ένα ιδιαίτερα σκληρό, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των αγώνων πλήρους επαφής και ευελπιστούν σε μια δυναμική εμφάνιση.

Στο εν λόγω τουρνουά συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από τις χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης και των Βαλκανίων με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.

Της Ελληνικής ς θα ηγηθεί ο Βολιώτης διεθνής και αρχηγός εκπρόσωπος- Branch Chief του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργος Κοσμίδης  με τον Branch Chief Shihan Μελικιάδ Οταρίο την διεθνή διαιτητή Sensei Ειρήνη Σκαπή και τον Sensei Άγγελο Κουφό , ως προπονητή  της Ελληνικής Ομάδος.

Ο Γιώργος Κοσμίδης, ως κεντρικός , επίσημος προσκεκλημένος για 6η συνεχή χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ενώ μαζί και με την Sensei Ειρήνη Σκαπή, με τον Shihan Οτάριο Μελικιάδη και τον Sensei Άγγελο Κουφό θα παρευρεθούν στην του υπουργού Αθλητισμού και στην των διοικητικών παραγόντων του Υπουργείου αθλητισμού της Γεωργίας, όπου θα αναφερθούν στην κορυφαία διοργάνωση του Διεθνές Κυπέλου ”ΑΡΓΩ”, που θα γίνει στον Βόλο αρχές του νέου χρόνου.

Μετά την θα ακολουθήσει, επίσημο γεύμα παρουσία του υπουργού Αθλητισμού.

Επίσημες επιστολές στον Έλληνα εκπρόσωπο θα παραδώσει ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού Ιrakli Dolaberidze (προσωπικός φίλος των ελλήνων Shihan) τις οποίες με την σειρά του θα παραδώσει στον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο και στην αντιπεριφερειάρχη  Δωροθέα Κολυνδρίνη για την από κοινού οργάνωση του Διεθνούς Κυπέλλου “ΑRGO CUP 2020” που θα γίνει στον Βόλο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση