Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Ολυμπιακό (1-0)
Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Ολυμπιακό (1-0)

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Ολυμπιακό (1-0)

Στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, οι στάθηκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες, αλλά τους λύγισε το γκολ του Γροντή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου.

Ήττα εντός προγράμματος, με θετική εμφάνιση για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που δυσκόλεψε αρκετά την πρωτοπόρο και ανώτερη , αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ για την Ένωση, πέτυχε με κοντινό πλασέ ο Γροντής, στο 49ο λεπτό.

Πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και πολλές καλές στιγμές

Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό ξεκίνησε μουδιασμένα και για τις δύο ομάδες, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 15′, με τον Σοϊλέδη να βγάζει τον Αραβίδη απέναντι από τον Ρίζο, με το πλασέ του πρώτου να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα, με μία πολύ σημαντική ευκαιρία, όταν στο 21ο λεπτό το μονοκόμματο σουτ του Διαμαντόπουλο, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Βούρας. Δύο λεπτά αργότερα, είχαμε νέο τετ-α-τετ για τους κιτρινόμαυρους, με τον Πλατέλλα να κλέβει την μπάλα από τον Μπάρμπα και τον πρώτο να μη μπορεί να κερδίσει τον Ρίζο. Στο 31′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Γιαλούσης βρήκε τον Μπιτάνγκ, ύστερα από έξυπνη κόρνερ, με τον Καμερουνέζο να σουτάρει δυνατά και τον Μπακάκη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, η άγγιξε το 1-0, με διπλή ευκαιρία. Ο Μπαρμπόσα σέντραρε από αριστερά, με τον Μπουτζίκο να διώχνει λανθασμένα προς την εστία του Ρίζου, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να απομακρύνει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Σοϊλέδης σέντραρε εκ νέου, με τον Μπακάκη να μη μπορεί να παραβιάσει με κεφαλιά την εστία του πορτιέρο των ερυθρόλευκων.

Γκολ για την ΑΕΚ στην επανάληψη και νεκρός χρόνος

Στο δεύτερο, οι παίκτες των γηπεδούχων μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι και το γκολ έγινε στην πρώτη κιόλας καλή στιγμή. Συγκεκριμένα, στο 49′, ύστερα από φάση διαρκείας και το σουτ του Αραβίδη που κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρίζου, ο Γροντής ανενόχλητος, έστειλε από κοντά τη μπάλα, στην κενή εστία του Ολυμπιακού, κάνοντας το 1-0. Ύστερα από το τέρμα του Έλληνα χαφ, ο Ολυμπιακός φάνηκε να μην έχει τις δυνάμεις να δδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, με την ΑΕΚ να προσπαθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις να τελειώσει το ματς, χωρίς . Συγκεκριμένα, το σουτ του Μπαρμπόσα στο 71′ και του Πλατέλλα στο 77′, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ρίζο, ενώ η μοναδική τελική προσπάθεια για τον Ολυμπιακό, ήρθε στο λίγα λεπτά αργότερα από το γκολ της ΑΕΚ, με τον Μπιτάνγκ να επιχειρεί ένα σουτ, χωρίς .

Τελικό σκορ 1-0 στο Μαρούσι, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να μένει ζωντανός στο της τιμητικής τρίτης θέσης, μετά τις ήττες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

ΑΕΚ: Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Φαγέ, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Γροντής, Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, , Θέος, Διαμαντόπουλος

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση