Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου
Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου

Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια  στην οποία έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα  του Ρήγα Φεραίου, με έδρα την κωμόπολη  του  Βελεστίνου.

Η ομάδα, σύμβολο της περιοχής,  που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και από τα «σπλάχνα» της έχουν αναδειχθεί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που   κόσμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει περιέλθει σε μια δύνη και κινείται σε αχαρτογράφητα νερά.

Ο Ρήγας που πέρυσι λίγο έλειψε να ανέβει κατηγορία, έχει πια  μια φθίνουσα πορεία.

Οι τρεις «άκαρπες» Γενικές Συνελεύσεις  δεν εξέλεξαν  νέα διοίκηση, διότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες.

Όπως έγινε γνωστό από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, κατόπιν συνεννοήσεως και λόγω μη ενδιαφέροντος για την ανάληψη διοίκησης στο Ρήγα Φεραίο, επισκέφτηκαν  το δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, παραδίδοντάς του το βιβλίο συνελεύσεων και τη σφραγίδα του συλλόγου.

Η περιδίνηση αυτή στην οποία έχει περιέλθει ο  ιστορικός σύλλογος  μόνο θετική δεν είναι για το αθλητικό  ιδεώδες της περιοχής  και για τη νεολαία που θέλει να ασχοληθεί με το βασιλιά των σπορ , το ποδόσφαιρο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν ένας αθλητικός σύλλογος είναι «ακέφαλος»  από διοίκηση αυτό επηρεάζει αρνητικά προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Ο Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος» ιδρύθηκε το 1926 ως ένας ερασιτεχνικός σύλλογος και ανήκει στην κοινωνία του Βελεστίνου. Η πρωτοβουλία για την ίδρυση του συλλόγου έγινε δεκτή τότε με καλές προοπτικές από τη νεολαία και το σύνολο των κατοίκων του Βελεστίνου, ενώ κατά τη σημερινή περίοδο  το ενδιαφέρον αυτό  δείχνει να ατονεί .

Πλέον θα πρέπει να αφυπνιστεί ο  κόσμος του Βελεστίνου ώστε να παρέμβει ,  προκειμένου η ιστορική ομάδα να μην οδηγηθεί σε διάλυση και φτάσει να αγωνίζεται στην έσχατη των κατηγοριών, τη Γ’ ΕΠΣΘ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφοριακή αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες οδηγών στη Λεωφόρο Ειρήνης - https://t.co/2YzHZJwMN7 -

  • Αντιπλημμυρικά έργα σε 12 ρέματα στην Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/r6EUSYlcSX -

  • Συμπληρωματική χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου - https://t.co/3PRNdFWGVJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση