Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου
Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου

Ιστορική ευθύνη όλων για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια  στην οποία έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα  του , με έδρα την κωμόπολη  του  Βελεστίνου.

Η ομάδα, σύμβολο της περιοχής,  που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και από τα «σπλάχνα» της έχουν αναδειχθεί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που   κόσμησαν το ελληνικό , έχει περιέλθει σε μια δύνη και κινείται σε αχαρτογράφητα .

Ο Ρήγας που πέρυσι λίγο έλειψε να ανέβει κατηγορία, έχει πια  μια φθίνουσα πορεία.

Οι τρεις «άκαρπες» ενικές Συνελεύσεις  δεν εξέλεξαν  νέα διοίκηση, διότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες.

Όπως έγινε γνωστό από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, κατόπιν συνεννοήσεως και λόγω μη ενδιαφέροντος για την ανάληψη διοίκησης στο Ρήγα ο, επισκέφτηκαν  το δήμαρχο , Δημήτρη Νασίκα, παραδίδοντάς του το βιβλίο συνελεύσεων και τη σφραγίδα του συλλόγου.

Η περιδίνηση αυτή στην οποία έχει περιέλθει ο  ιστορικός σύλλογος  μόνο θετική δεν είναι για το αθλητικό  ιδεώδες της περιοχής  και για τη νεολαία που θέλει να ασχοληθεί με το βασιλιά των σπορ , το .

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν ένας αθλητικός σύλλογος είναι «ακέφαλος»  από διοίκηση αυτό επηρεάζει αρνητικά προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Ο Α.Σ. «Ρήγας ος» ιδρύθηκε το 1926 ως ένας ερασιτεχνικός σύλλογος και ανήκει στην του Βελεστίνου. Η πρωτοβουλία για την ίδρυση του συλλόγου έγινε δεκτή τότε με καλές προοπτικές από τη νεολαία και το σύνολο των κατοίκων του Βελεστίνου, ενώ κατά τη σημερινή περίοδο  το ενδιαφέρον αυτό  δείχνει να ατονεί .

Πλέον θα πρέπει να αφυπνιστεί ο  κόσμος του Βελεστίνου ώστε να παρέμβει ,  προκειμένου η ιστορική ομάδα να μην οδηγηθεί σε διάλυση και φτάσει να αγωνίζεται στην έσχατη των κατηγοριών, τη Γ' .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση