Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις
Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις

Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αναλύει πώς ο λαός της ίκης, σε μία τόσο δύσκολη και σημαντική χρονική περίοδο για την ομάδα του, κατάφερε να κάνει τις πιο ώριμες και συνειδητές επιλογές.
Μέρα εκλογών αυτή που πέρασε. Ιστορικών εκλογών, όχι μόνο λόγω των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πριν από λίγους μήνες, αλλά και λόγω της γενικότερης αίσθησης που υπάρχει ότι όλα ξεκινάνε από την αρχή, από μία νέα αφετηρία. Και σε αυτήν την αφετηρία, μπροστάρης θα είναι και πάλι ο της.
Η συμμετοχή του, σε αυτές τις , σημαντική. Αλλά ακόμα σημαντικότερα ήταν τα μηνύματα που έστειλε, προς πάσα κατεύθυνση, με την ψήφο του. Ο λαός της ίκης δεν ψήφισε, ούτε με βάση τα διάφορα προσωπικά συμφέροντα, ούτε με βάση τα «γερά κομποδέματα». Δεν ήταν ποτέ αυτή η φιλοσοφία του, άλλωστε.
Ψήφισε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους, άρρηκτα με την του συλλόγου. Αναγνώρισε την προσπάθεια ανθρώπων, που επί χρόνια προσφέρουν στην της Νίκης, από κάθε πόστο. Ψήφισε ανθρώπους με όρεξη, που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην αναγέννηση της «κυανόλευκης» ς. Ψήφισε για το !
Η επόμενη μέρα για τη Νίκη, δε ξέρει κανείς πώς θα ξημερώσει. Σίγουρα, υπάρχει προβληματισμός, απαισιοδοξία και αμφιβολίες για το πώς θα ξεκινήσουν τα πάντα από το μηδέν. Αλλά, αποτελεί ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο της ομάδας αποφάσισε συνειδητά και ώριμα, με κριτήριο μόνο το καλό της ομάδας. Με αυτό το σκεπτικό, μόνο μπροστά θα πηγαίνει ο σύλλογος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση