Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις
Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις

Ιστορικές εκλογές, συνειδητές αποφάσεις

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αναλύει πώς ο λαός της Νίκης, σε μία τόσο δύσκολη και σημαντική χρονική περίοδο για την ομάδα του, κατάφερε να κάνει τις πιο ώριμες και συνειδητές επιλογές.
Μέρα εκλογών αυτή που πέρασε. Ιστορικών εκλογών, όχι μόνο λόγω των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πριν από λίγους μήνες, αλλά και λόγω της γενικότερης αίσθησης που υπάρχει ότι όλα ξεκινάνε από την αρχή, από μία νέα αφετηρία. Και σε αυτήν την αφετηρία, μπροστάρης θα είναι και πάλι ο της.
Η συμμετοχή του, σε αυτές τις , σημαντική. Αλλά ακόμα σημαντικότερα ήταν τα μηνύματα που έστειλε, προς πάσα κατεύθυνση, με την ψήφο του. Ο λαός της Νίκης δεν ψήφισε, ούτε με βάση τα διάφορα προσωπικά συμφέροντα, ούτε με βάση τα «γερά κομποδέματα». Δεν ήταν ποτέ αυτή η φιλοσοφία του, άλλωστε.
Ψήφισε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους, άρρηκτα με την του συλλόγου. Αναγνώρισε την προσπάθεια ανθρώπων, που επί χρόνια προσφέρουν στην της Νίκης, από κάθε πόστο. Ψήφισε ανθρώπους με όρεξη, που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην αναγέννηση της «κυανόλευκης» δύναμης. Ψήφισε για το !
Η επόμενη μέρα για τη , δε ξέρει κανείς πώς θα ξημερώσει. Σίγουρα, υπάρχει προβληματισμός, απαισιοδοξία και αμφιβολίες για το πώς θα ξεκινήσουν τα πάντα από το μηδέν. Αλλά, αποτελεί ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο της ομάδας αποφάσισε συνειδητά και ώριμα, με κριτήριο μόνο το καλό της ομάδας. Με αυτό το σκεπτικό, μόνο μπροστά θα πηγαίνει ο σύλλογος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση