Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ισόπαλο “το φιλικό των δοκιμών” στη Λαμία (0-0)
Ισόπαλο “το φιλικό των δοκιμών” στη Λαμία (0-0)

Ισόπαλο “το φιλικό των δοκιμών” στη Λαμία (0-0)

Οι ήτν κλοί ανασταλτικά, κράτησαν τη Λαμία έξω από τα καρέ τους, αλλά παρουσίασαν πρόβλημα, όσον αφορά τη φάσεων – “Φωνάζει” η ανάγκη ενίσχυσης στα κεντρικά χαφ για Ολυμπιακό.

Σε ένα παιχνίδι υ, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ο αναδείχθηκε ισόπαλος στη Λαμία, με την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως, πάντως, να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αντίθετα, ο , όσες φορές προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ειδικά στο πρώτο μέρος, έκανε αρκετά λάθη στην τελική πάσα, με την απουσία ενός παίκτη – οργανωτή στον άξονα της μεσαίας γραμμής να είναι αισθητή. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Φερνάντεζ, που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος
Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές καλές στιγμές. Ένα καθαρό παιχνίδι υ, με την κατοχή της μπάλας να ανήκει στους γηπεδούχους και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να γίνει απειλητικός στις αντεπιθέσεις, βρίσκοντας ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα, χωρίς, όμως, τεράστια επιτυχία. Οι δύο πρώτες καλές στιγμές ανήκουν στους Βολιώτες. Συγκεκριμένα, στο τρίτο λεπτό ο Μοράν άλλαξε όμορφα τη μπάλα με τον Διαμαντόπουλο, με τον Ισπανό να μπάινει στην περιοχή, αλλά να κόβεται τελευταία στιγμή από την αμυντική γραμμή της Λαμίας. Μόλις 10 λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, με τον Λεόν να το εκτελεί και τον Διαμαντόπουλο να πιάνει την κεφαλιά, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρίζου.
Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκει στη Λαμία, με τον Νεόφυτο στο 14ο λεπτό, να πραγματοποιεί μία κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, με τη μπάλα να «γλείφει» το δεξί κάθετο δοκάρι του Στρατηλάτη. Τέλος, στο 38', η Λαμία δημιούργησε ακόμα μία επικίνδυνη στιγμή για τα καρέ του Ολυμπιακού, με τον Καραγιάννη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, με το σουτ του, όμως, να είναι μέτριο και να περνά ψηλά.

Καλύτερη η Λαμία στην επανάληψη, οπισθοχώρησε ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι, στο δεύτερο μέρος, ήταν ανώτεροι και προσπάθησαν να παραβιάσουν, σε πολλές περιπτώσεις, την εστία του Ολυμπιακού, δίχως αποτέλεσμα. Η πρώτη καλή φάση για τους Λαμιώτες ήρθε στο 68′. Συγκεκριμένα, ο Νατσιόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ σε πολύ επικίνδυνη θέση, εκείνος επιχείρησε την απευθείας χτύπημα, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος.Στο 78′, ο επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, για λογαριασμό της Λαμίας, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά, ενώ στο 83′, στη μοναδική καλή φάση του Ολυμπιακού στην επανάληψη, ο Χιντζίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση, με το σουτ που επιχείρησε να είναι “χλιαρό” και να καταλήγει στην αγκαλιά του Ρίζου.

Στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης, η Λαμία είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά δεν επετεύχθη, με πρωταγωνιστή τον Τσιλούλη. Συγκεκριμένα, στο 88′ ο νεαρός επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Στρατηλάτη, με την παρέμβαση του Αρβανίτη σε κόρνερ, να είναι σωτήρια, ενώ στο 90+' και πάλι ο Τσιλούλης από πολύ καλή θέση εντός περιοχής, επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

Τελικό σκορ 0-0, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στη βάση του, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του.

ΛΑΜΙΑ: Ρίζος, Καραλής (75' Τσιλούλης), Καλαϊτζίδης, Κοντέων, Τσαμούρης, Ενγκουέμ, Τριανταφυλλάκος (46' ), Καραγιάννης (46' Νατσιόπουλος), Νεόφυτος (62' Θαναηλάκης), Σερζίνιο (68' Κουλούλης), Αντωνίου (46' Ζουλιώτης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Στρατηλάτης, Ζέρης, Μπουτζίκος (46' Χιντζίδης), Καραμανλής (75' Νικολόπουλος), Ντάσιος (71' Αρβανίτης), Τσιάρας (55' Κεσίδης), Φερνάντεζ, Λεόν (62' Σκοπελίτης), Νικολιάς (55' Τσιλιγκίρης), Μοράν (62' Καρράς), Διαμαντόπουλος (77' Αλαμάνης).

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση