Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Υπάρχει προοπτική για αυτόν τον Ολυμπιακό;
Υπάρχει προοπτική για αυτόν τον Ολυμπιακό;

Υπάρχει προοπτική για αυτόν τον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπικός έδειξε γι ακόμα μία φορά πολύ κακό πρόσωπο σε εκτός έδρας παιχνίδι και ηττήθηκε φυσιολογικά από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αναρωτιέται αν μπορούν οι να ελπίζουν για κάτι σε αυτά τα ανόδου.
Προβληματισμός. Μία λέξη επικρατεί αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και καλύπτει δύο παραμέτρους. Αρχικά, η ακόμα μία κακή εμφάνιση των «ερυθρολέυκων» σε εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα κατώτερη του αγωνιστικά, όπως η Αναγέννηση και δεύτερον, η ευκαιρία που έχασαν να μπουν με δύο βαθμούς επιπλέον, στα άζ ανόδου της Football League, μετά και την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΛ.
Δεν θα πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Ο Ολυμπιακός, από την αρχή της χρονιάς, πάλευε μεταξύ πλέι άουτ και τέταρτης θέσης, δίχως να υπάρχει απαίτηση για το κάτι παραπάνω. Ο θετικότατος δεύτερος γύρος, όμως, με τον ερχομό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του, σε καμία περίπτωση, δε μας προετοίμαζε για τόσο κακές εμφανίσεις, όπως στο χθεσινό παιχνίδι ή στο ματς στις Σέρρες πριν λίγες μέρες. Τι συμβαίνει, τέλος πάντων, με τον φετινό Ολυμπιακό; Είναι σε θέση να χτυπήσει τις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στη ή θα είναι ο σάκος του μποξ; Πραγματικά, κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει με σιγουριά.
Η ομάδα έχει μέταλλο κι η του είναι βαριά. Και οφείλει να το δείξει, παλεύοντας για κάθε ματς ξεχωριστά σε αυτά τα άζ, εκμεταλλευόμενος τα δυνατά του σημεία. Επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί τα ποιοτικά άκρα που διαθέτει, με Μπιτάνγκ, Μπεριάν και ικολιά. Επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί τον Διαμαντόπουλο, που φέτος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Επιβάλλεται ο Ρόκας να βρει τον ηγέτη, που… αναζητείται στα παιχνίδια του από πέρσι την άνοιξη. Επιβάλλεται να ενστερνιστεί την ταυτότητα που του έδωσε ο Ελευθερόπουλος και να την αποτυπώσει 100% στο παιχνίδι του.
Όπως και να ‘χει, πάντως, ο του Ολυμπιακού πρέπει να σταθεί στην ομάδα, σε αυτούς τους κρίσιμους αγώνες, όποια κι αν είναι η έκβασή τους και οι απαντήσεις στα ερωτήματά μας θα δοθούν εν καιρώ.

"Αλιεύοντας" την είδηση