Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » International Model Camp “METEORA WRESTLING ACADEMY”
International Model Camp “METEORA WRESTLING ACADEMY”

International Model Camp “METEORA WRESTLING ACADEMY”

Το International Model “METEORA WRESTLING ACADEMY”, με τη συμμετοχή των αθλητών της ελληνικής εθνικής ομάδας ς και Ολυμπιονικών αθλητών και όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αθλητές από όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμπάκας από 6 -13 Ιουλίου (www.meteorawrestlingacademy.gr) και συνεργάζεται με το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου ς, προσφέροντας εργομετρική αξιολόγηση και όχι μόνο, σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η μοναδική αυτή προσφορά υψηλών προδιαγραφών δίνεται από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων με Επιστημονικό Υπεύθυνο το Δρ. Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου ς, συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου προπόνηση με σύγχρονες τεχνολογικές-επιστημονικές μεθόδους.

Η εργομετρική αξιολόγηση θα περιλαμβάνει δοκιμασίες για την αξιολόγηση επιλεγμένων δεικτών ς και φυσικής κατάστασης που χρησιμοποιούνται ευρέως σε νεαρούς παλαιστές. Πιο συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθούν δοκιμασίες για τη μέτρηση των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και του σωματικού λίπους, καθώς και για την αξιολόγηση επιλεγμένων δεικτών φυσικής κατάστασης που είναι σημαντικοί για την απόδοση στην .

Η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης θα αποτελείται από εργαστηριακές δοκιμασίες και δοκιμασίες πεδίου για την αξιολόγηση της ς των άνω και κάτω άκρων, της ευκινησίας, της δύναμης και της ισχύος των άνω και κάτω άκρων, και της αερόβιας ικανότητας.
Μετά την πραγματο των μετρήσεων και τη συλλογή των δεδομένων, τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων θα αξιολογηθούν και θα συγκριθούν με νόρμες – ενδεικτικές τιμές που χρησιμοποιούνται ευρέως σε νεαρούς παλαιστές. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθεί μια « αξιολόγησης» για κάθε δοκιμαζόμενο που θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων, καθώς και σχόλια, συστάσεις και οδηγίες με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση