Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή έξι αθλητών του νεοσύστατου τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στο πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών, που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από 22-25 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά.

Τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και να γνωρίσουν το άθλημα ακόμη καλύτερα μαζί με υψηλού επιπέδου, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Μπήκαν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα από το Σεπτέμβριο, για μια δυναμική πορεία, αντίστοιχη του τμήματος κλασικής κολύμβησης.

Το νέο του Συλλόγου, χτίζεται σε ουσιαστικές βάσεις, σε όλα τα επίπεδα με πλήρη αθλητική και καταξιωμένο προπονητή – γνώστη του αντικειμένου, με άδεια προπονητή τεχνικής κολύμβησης, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, προσφέροντας τα εχέγγυα για κάθε , που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το άθλημα και να εξελιχθεί αγωνιστικά στο μέγιστο βαθμό.

Το , έχει αυτόνομη οργανωτική και διοικητική δομή, με υπεύθυνο έφορο τεχνικής κολύμβησης το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου  Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο  και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6984633250.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τους γονείς, για την υποστήριξη και εύχεται καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για μια νέα αρχή, στο νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης γεμάτη επιτυχίες για όλους…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση