Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ηistoric Runs στον Βόλο
Ηistoric Runs στον Βόλο

Ηistoric Runs στον Βόλο

με αφετηρία το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

 Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου,  το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Historic Runs», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την 30 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:30).

Ο αγώνας, με  αφετηρία το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας,  περιλαμβάνει διαδρομή (5 χλμ. περίπου), που καλύπτει την απόσταση από το Μουσείο ως την περιοχή Πευκάκια και επιστροφή.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

 

  • Διαδρομή – Ώρα εκκίνησης

Εκκίνηση 9:30 π.μ. από το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, με κατεύθυνση την περιοχή Πευκάκια και επιστροφή.

 

  • Ηλικίες Συμμετοχής

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 14 ετών.

  • Έπαθλα- Απονομές

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Απονομή επάθλων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες των αγώνων.

 

  • Πρόγραμμα Αγώνα

 

08:00-09:15 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών

09:15-9:30 Ομιλία με θέμα κομβικά σημεία της πόλης του Βόλου, από την Ευμορφία Τσιαμάγκα, αρχαιολόγο-μουσειοπαιδαγωγό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

09:30 Εκκίνηση αγώνα δρόμου

Παράλληλη δράση: «Τα παραδοσιακά παιχνίδια αποκαλύπτονται, τρέχοντας πίσω στον χρόνο». Παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, θα παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας, με την καθοδήγηση μουσειοπαιδαγωγού.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

11:30 Λήξη αγώνα δρόμου

12:00 Τελετή απονομής

 

  • Δήλωση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση

Για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η εγγραφή μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2018, στους συνδέσμους: www.doepap.gr  και www.sdyvolou.gr ή στην ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής πατώντας εδώ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGE3KCbaWQmEgQlx9SLfwgKw2eUQid5coiF_-D_d8M0klKxg/viewform

 Για τους ανηλίκους η υπεύθυνη δήλωση υπογράφεται από γονέα ή κηδεμόνα και κατατίθεται εκτυπωμένη στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και στη Γραμματεία του Αγώνα.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στα τηλέφωνα  24210 71770 (εσωτερικό 17 Κ. Κυριαζής ή 6994583137), με το  Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00), καθώς και στα athlitismos@doepap.gr και  sdyvolou@gmail.com.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση