Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου επιθυμεί η Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου επιθυμεί η Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου επιθυμεί η Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενόψει των νέων εκλογών, ενημερώνοντας σχετικά τα αθλητικά σωματεία του Νομού.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: ” Η Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας αφουγκράζεται με πολλή προσοχή τις απόψεις των Σωματείων – μελών της σε οτιδήποτε αφορά τις εκλογικές διαδικασίες που πρόκειται να λάβουν χώρα εντός των προσεχών ημερών.

Επειδή είναι βέβαιη η πρόθεσή μας με κάθε πράξη μας να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε, επειδή πιστεύουμε ότι και αυτό αποτελεί βασική αρχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θέλουμε να ενημερώσουμε όλα τα Σωματεία – μέλη της Ενώσεώς μας ότι δική μας επιθυμία και ευχή είναι η συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές, με συμμετοχή σε αυτό οποιουδήποτε επιθυμεί να είναι υποψήφιος για οποιαδήποτε αξίωμα.”

Για την ΕΠΟ

Επίσης από την διοίκηση της ΕΠΣΘ τονίζεται: “Επειδή μετά τη ΓΣ της ΕΠΟ βλέπουμε ότι συνεχίζεται, σε επίπεδο παραπληροφόρησης, προσπάθεια απερχομένων παραγόντων και παραγοντίσκων με μόνη προσφορά τους τη καταδίκη στην απαξίωση του τοπικού ποδοσφαίρου και μόνη επικοινωνία τους με τους παράγοντες της ΕΠΟ στα καφενεία και στους μπουφέδες, να εκμηδενίσουν την αλήθεια και τον αγώνα μας, πρέπει μια για πάντα να ξεκαθαρίσουμε σε όλους εσάς τα μέλη μας, τι ακριβώς κάναμε και τι ακριβώς επετεύχθη στη ΓΣ της ΕΠΟ.

Πρέπει να ξέρετε ότι ύστερα από σκληρό αγώνα καταφέραμε να μεταστρέψουμε το εις βάρος μας κλίμα και τελικώς να ληφθεί άλλη απόφαση από αυτή της τιμωρίας μας. Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα της ΓΣ της ΕΠΟ, ήταν ένα και μοναδικό: Επαναπροκήρυξη εκλογών και άμεση άρση της ποινής.

Ποτέ δεν αποφασίστηκε τίποτε άλλο και διαφορετικό εκτός από αυτό. Ποτέ δεν αποφασίστηκε ετήσιος ή διετής αποκλεισμός της ΕΠΣΘ. Ποτέ δεν αποφασίστηκε επαναφορά της προηγούμενης διοκήσεως. Ποτέ δεν αποκλείστηκαν πρόσωπα ή επελέγησαν άλλα ως εκλεκτοί της ΕΠΟ. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για τις θέσεις τους και για τίποτε άλλο προσπαθούν εδώ και 3 ημέρες μαζί με τα γνωστά παπαγαλάκια τους να παραποιήσουν την αλήθεια και να μας διχάσουν.

Εμείς στεκόμαστε πέρα και πάνω από τις όποιες διαφορές Ολυμπιακού και Νίκης ή τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις. Όποιοι με σκοπό την ικανοποίηση των προσωπικών τους συμφερόντων δημιουργούν τεχνητές εντάσεις, είναι σίγουρο ότι θα συναντήσουν την πλάτη των τοπικών σωματείων.

Φτάνει πια η λάσπη! Καταλάβετε ότι σας πήραμε είδηση! Χωθείτε στα λαγούμια σας και μην μας ενοχλείτε! Η αναμόρφωση του Ποδοσφαίρου στο Νομό, κ. Ακτσιαλή και κ. Πάσχο, απαιτεί την απουσία σας!

Καλούμε όλα τα Σωματεία – μέλη μας να γυρίσουν την πλάτη τους σε αυτές τις διχαστικές ενέργειες και ως βασικοί παράγοντες και εγγυητές της ενότητας και της σοβαρότητας να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους στην καινούργια σελίδα μετά τις ενέργειες της παρούσας διοίκησης.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/OszVlh0mpC -

  • Κορωνοϊός: 416 νέα κρούσματα, τα 240 στην Αττική - https://t.co/oy2X1Ucfbi -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/LbP9pVMsBh -

"Αλιεύοντας" την είδηση