Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ηχηρή η μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στον Ολυμπιακό Βόλου
Ηχηρή η μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στον Ολυμπιακό Βόλου

Ηχηρή η μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στον Ολυμπιακό Βόλου

Tον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιο απέκτησε η  ομάδα του Ολυμπιακού .

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φορ του σύγχρονου Ελληνικού ποδοσφαίρου και η απόκτησή του αποτελεί πολυτέλεια για την ' Εθνική κατηγορία.

Ο Μάντζιος είχε δεχθεί από αρκετές ομάδες (Α', Β' και ' Εθνικής) ωστόσο η Διοίκηση τον έπεισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου ανόδου της ομάδας.

Η απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε επίπεδο Α' Εθνικής σε Ελλάδα, , Πορτογαλία, Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν,  ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών, Κ-21 και Κ-19.

Τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του ποδοσφαιριστή ήταν ο Απόλλων Σμύρνης με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε 7 φορές. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Φοίνικα Καλλιθέας απ' όπου μεταγράφηκε στον Πανιώνιο (70 συμμετοχές – 15 γκολ).

Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (68 συμμετοχές – 19 γκολ), της Άιντραχτ ς (10 συμμετοχές – 1 γκολ), της Ανόρθωσης (14 συμμετοχές – 9 γκολ), της Μαρίτιμο (1 συμμετοχή), του ΟΦΗ (22 συμμετοχές – 7 γκολ), της Μπακού (8 συμμετοχές – 2 γκολ), του Ατρομήτου (7 συμμετοχές – 1 γκολ) και του Λεβαδειακού (101 συμμετοχές – 34 γκολ).

Ο δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα υπέγραψα στον . Γνωρίζω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου ανόδου της ομάδας».

Η Διοίκηση του καλωσορίζει τον Βαγγέλη Μάντζιο στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση