Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Ξάνθη «φρέναρε» τον Παναθηναϊκό
Η Ξάνθη «φρέναρε» τον Παναθηναϊκό

Η Ξάνθη «φρέναρε» τον Παναθηναϊκό

Στην πρώτη του ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη το Σάββατο, φεύγοντας νικήτρια από τη «Λεωφόρο» με σκορ 0-1.

Παρά το θερμό στις εξέδρες, στις οποίες βρέθηκε και ο Σεμπάστιαν Λέτο, οι «» δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, απειλώντας ελάχιστα την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ διαμαρτύρονται και για την του Ζέκα στο 51'.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καρίμ Σολτάνι στο 67ολεπτό.

ωρίτερα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνίστηκε για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ο Πανθρακικόςκατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα του Λεβαδειακού, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54' με εύστοχο πέναλτι του Μάντζιου, ενώ στην φάση που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών, η ομάδα της ς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω ς του Τσιάρα.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για  την ισοφάριση, την οποία και πέτυχαν στο 89ο λεπτό με σκόρερ τον Ηλιάδη. Οι Θρακιώτες μείωσαν έτσι προσωρινά τη διαφορά από τη σωτηρία στους 5 βαθμούς, με το τους να παραμένει, πάντως, δύσκολο.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, την πρώτη του νίκη έπειτα από επτά παιχνίδια πανηγύρισε το Σάββατο ο Πλατανιάς, επικρατώντας τουΑστέρα ς με 2-0 εντός έδρας, στο παιχνίδι που άνοιξε την 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με πολύ όμορφο σουτ του Γουνδουλάκη στο 20ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Μενδρινού. Το της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Ανγκούλο στο 79'.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της ς αύξησε στους 11 τους βαθμούς διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 31, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός πεντάδας από τον Πανιώνιο, ο οποίος υποδέχεται την Δευτέρα τον Παναιτωλικό.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση