Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Βασιλική Σιουμουρέκη του Ολυμπιακού σε καμπ της ΕΟΚ και της FIBA
Η Βασιλική Σιουμουρέκη του Ολυμπιακού σε καμπ της ΕΟΚ και της FIBA

Η Βασιλική Σιουμουρέκη του Ολυμπιακού σε καμπ της ΕΟΚ και της FIBA

Από 24-28 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Αριστοτέλη, στην Αρναία, Χαλκιδικής προπονητικό camp 3Χ3 κοριτσιών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της FIBA.

Στο καμπ με επίλεκτες παγ απ' όλη την , θα συμμετάσχει κατόπιν επιλογής και η 13χρονη φόργουορντ του Ολυμπιακού Βόλου Σιουμουρέκη.

Η προέρχεται από τα τμήματα υποδομής, ενώ αγωνίζεται στις ομάδες γυναικών και κορασίδων του συλλόγου .

Μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της γυναικών. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που με την κατάλληλη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσει να έχει επιτυχημένη στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Η , οι προπονητές και οι συναθλήτριές της στον Ολυμπιακό Βόλου συγχαίρουν την Βασιλική για τη συμμετοχή της στο καμπ και της εύχονται καλή επιτυχία. Καλή επιτυχία εύχονται επίσης στην Πατσαλή Μαριάννα των Τιτάνων Παλαμά και στην Κακάτσιου Μαρία της Ολυμπιάδας Λάρισας που επιλέχτηκαν επίσης να εκπροσωπήσουν τη Θεσσαλία στο καμπ της ΕΟΚ και της FIBA.

Εντυπωσιάζει η ακαδημία κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στην ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου με υπεύθυνη προπονήτρια την παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, μα και του βολιώτικου μπάσκετ Κατερίνα ιαννούλη.

Ήδη, τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ολοένα και πλαισιώνουν μικρά κορίτσια που θ' αποτελέσουν το αύριο του βολιώτικου μπάσκετ και θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου.

Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να εγγράψουν τα κορίτσια τους από 6-14  ετών στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και στα τηλέφωνα 6941636414 ιαννούλη Κατερίνα και 6944753405 Κυριακόπουλος .

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Βόλου τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τα παιδιά παίρνουν μέρος σε τουρνουά, εκδρομές και σε πολλές ακόμη εκδηλώσεις του Ολυμπιακού Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση