Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι τελευταίες δηλώσεις, πριν τη μάχη της «κυανόλευκης» κάλπης
Οι τελευταίες δηλώσεις, πριν τη μάχη της «κυανόλευκης» κάλπης

Οι τελευταίες δηλώσεις, πριν τη μάχη της «κυανόλευκης» κάλπης

Οι υρινές εκλογές για το Δ.Σ. της Νίκης Βόλου κρίνονται ιστορικές για το σωματείο και το pagasitikosnews σας παρουσιάζει τις δηλώσεις δέκα υποψηφίων, λίγες ώρες πριν ανοίξει η κάλπη.

Φωτεινή Κοκκινάκη: «Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά ασχολούμαι ενεργά με το σωματείο. Η Νίκη είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της. Προσωπικά, προθυμοποιούμαι να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο, με πρωταρχικό μου μέλημα την ανακατασκευή του ιστορικού «Παντελής Μαγουλάς». Ενωμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της».

 
Δημήτρης κόλιας: «Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. ια μένα, ας εκλεγεί ο καλύτερος και ο καταλληλότερος για τον κυανόλευκο λαό. Την ιστορία τη γράφουν οι τες! Όλοι μαζί, μέσω της ενεργής συμμετοχής μας, να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

 

 
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: «Η Νίκη για εμάς τους νέους, αλλά και τους μεγαλύτερους είναι τρόπος ς. Καλούμε όλο τον Βολιώτικο λαό, τον λαό της Νίκης, να συμμετέχουν στις εκλογές κι όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, να βοηθήσουμε να αναγεννηθεί ο σύλλογος. Αν το πιστέψουμε, θα τα καταφέρουμε».

 

 
Στέλιος Κολόζος: «Προσωπικά, εδώ και δύο χρόνια είμαι έφορος στο βόλει γυναικών. Έχουμε καταφέρει να μπούμε σε έναν καλό δρόμο και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία. Στόχος μας είναι η καλύτερη οργάνωση των υποδομών, ώστε το γυναικείο βόλει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια κι η Νίκη να μην παίζει, πλέον, το ρόλο του κομπάρσου. Περιμένουμε την συμμετοχή του κόσμου».

 

 
Δημήτρης Τσάγκαρης: «Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα. Οφείλουμε να είμαστε συσπειρωμένοι, για το καλό του ιστορικότερου σωματείου της πόλης, που λέγεται «Νίκη Βόλου 1924». Εκτός από τους υποψηφίους που υπάρχουν, καλό θα είναι όλοι οι Νικιώτες που έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν και να πλαισιώσουν τους εφόρους όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη».

 

 
Σταμάτης Μακρόπουλος: «Εγώ ανέκαθεν βοηθούσα τη Νίκη. Η μου για το σωματείο είναι μεγάλη και θέλω σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή να βοηθήσω. Επικεντρώνομαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και με την προσπάθεια όλων εύχομαι η ομάδα να βρεθεί και πάλι στις κατηγορίες που της αξίζει».

 

 
Στέλιος Βούλγαρης: «Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να μη σβήσει αυτή η ιστορική ομάδα. Η Νίκη δεν πρόκειται να πεθάνει κι ο λαός της είναι αυτός που θα την αναγεννήσει. Να είναι όλοι σίγουροι πως, με την προσπάθεια όλων μας, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

 

 
Νίκος Μακρίδης: «Έχουμε όλοι μας να συνεχίσουμε την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας. Φέτος, έπεσε στα χέρια μου η «καυτή πατάτα» που ονομάζεται μπάσκετ και κατάφερα, ολομόναχος, να φτάσω αυτήν την αποστολή εις πέρας. Μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, το μπάσκετ κυνηγάει την παραμονή του. Η μεγάλη μου είναι το ποδόσφαιρο, αλλά από όποιο πόστο χρειαστεί να βοηθήσω, θα το κάνω και το απέδειξα φέτος».

 

 
Κωνσταντίνος Τσαρνάς: «Προσωπικά, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με το πόλο. Φέτος, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την άνοδο στην Α2. Ελπίζω ο σύλλογος να βρει τα πατήματά του και συνεχίζουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας. Περιμένουμε κι ελπίζουμε να λυθεί το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλο από την ανακατασκευή του γηπέδου μας, της θρυλικής «Κλούβας». Χωρίς γήπεδο, μία ομάδα δε μπορεί να προχωρήσει κι εμείς θέλουμε μόνο αυτό, κι όχι το Πανθεσσαλικό. Καλή σε όλους».

 

 

Πέτρος Παρασκευόπουλος: «Εγώ, προσωπικά, ήμουν και θα παραμείνω, εφόσον εκλεγώ, έφορος στο κολυμβητικό τμήμα. Εκεί θα επικεντρωθούμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα, θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ανακάμψει και να επανέλθει και πάλι στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί ακριβώς που της αξίζει. Δε θα χαϊδέψουμε τα αυτιά κανενός. Ενωμένοι οφείλουμε να πετύχουμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση