Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου σε εκδήλωση για την εκπαίδευση και μαθητεία
Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου σε εκδήλωση για την εκπαίδευση και μαθητεία

Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου σε εκδήλωση για την εκπαίδευση και μαθητεία

Το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στo πλαίσιo ενημέρωσης και στήριξης των σχολικών μονάδων του Νομού Μαγνησίας σχετικά με το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και γενικότερα της ενημέρωσης των παιδιών σε θέματα ασφάλειας, μετακίνησης και οικολογικών μετακινήσεων με ποδήλατο, στήριξε την προσπάθεια του τμήματος κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑ.Σ του Ο..Ε.Δ. Βόλου, με τους της ακαδημίας  Χατζηγεωργίου Ανδρεανή και Σπυρέλη Δημήτριο, ώστε να αναδείξει στην κοινωνία της πόλης   πόσο σημαντικές είναι οι δεξιότητες από πλευράς αλλά και σχολικών μονάδων , που σκοπό έχουν τη διάδοση της γνώσης μέσα από ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΓΔΕΕ) της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου σε συνεργασία με το τμήμα Κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου, τον Σύνδεσμο Κομμωτών – Κουρέων Νομού Μαγνησίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & .Ιωνίας και με την ευγενική συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας τέχνη φωτογραφίας του ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη», την Δευτέρα 13 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΞΕΝΙΑ» στο Βόλο.

Οι αθλητές – σπουδαστές συμμετείχαν με τα ποδήλατα και την αθλητική τους στολή στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε, ενώ  υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου, ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους για την ποδηλασία.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση