Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης
Η Νίκη Βόλου στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης

Η Νίκη Βόλου στον αυθεντικό μαραθώνιο κολύμβησης

 

Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον Αυθεντικό μαραθώνιο ς.

Η ιστορική ναυμαχία του Αρτεμισίου 480 π.Χ. και το επίτευγμα του Σκυλλία και της Ύδνας,  που κολύμπησε την ιστορική διαδρομή αποτελούν την ιστορική παρακαταθήκη.

Ο αγώνας περιλαμβάνει την κλασσική διαδρομή των 14.5 χιλιομέτρων,  με αφετηρία τη νοτιότερη ακτή του Παγασητικού στο και άφιξη το Βορειότερο τμήμα της Ευβοίας, στο Πευκί.

Παράλληλα, θα γίνουν ανοιχτής θαλάσσης 10 χλμ, 5 χλμ, 3 χλμ, 1.5χ λμ και 500 μ. (για ) στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Το τμήμα ς της ίκης θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και θα μεταβεί με αποστολή της ομάδας και συνοδεία γονέων και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου που θα ήθελε να λάβει μέρος.

Επιπρόσθετα, το τμήμα ποδηλασίας της ίκης θα τιμήσει την εκδήλωση,  κάνοντας μια μαραθώνια ποδηλατική διαδρομή 104 χλμ, ξεκινώντας από το άγαλμα της Αργούς στην παραλία και άφιξη στο σημείο εκκίνησης του μαραθωνίου κολύμβησης στο νοτιότερο τμήμα του Παγασητικού, στο .

Δηλώσεις συμμετοχής για την αποστολή, στην  Πόπη Αποκρεμιώτη στο τηλ. 6947447627.

Προσκαλείται  κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί  να επισκεφθεί  τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.nikivolousc.gr (Ιστοσελίδα τμ. Κολύμβησης Νίκης Βόλου)

https://www.authenticmarathonswim.com (Πληροφορίες επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση