Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs
Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs

Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs

 Βραβεύτηκε ως η πολυπληθέστερη αποστολή

Στο Historic Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ» που μάλιστα βραβεύτηκε στη διοργάνωση ως η πολυπληθέστερη αποστολή.

Από τη , συμμετείχαν οι αθλητές – αθλήτριες:Έφη Φλώρου, , Ξανθίππη Φιλατζικιώτη, Ιωάννης Τσαντερμάς, Μάριος Αλεξανδρίδης, Ευτυχία  Μαυρομιχάλη, Βερόνικα Σκρέτα, Μαριλίτα Δεδούση, Κυριακή Μπατζανού, Σωτήρης Παρασκευόπουλος, Σταυρούλα Παπασακελαρίου, Μελίνα Παρασκευοπούλου, Άγγελος Ζαμουρίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πέτρος Παρασκευόπουλος και το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος Δημήτρης Μπατζανός.

Η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 1η θέση

Ο τη 2η θέση

Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη την 3η θέση

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΕ Δήμου Βόλου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου και ο Πολυχώρος , με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού υ Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το Πλινθοκεραμοποιίας κι ο περιλάμβανε διαδρομή 5χλμ που κάλυπτε την απόσταση από το Μουσείο ως τα Πευκάκια κι επιστροφή, ενώ πριν την έναρξη, πραγματοποιήθηκε ομιλία στους συμμετέχοντες, για την ιστορία του πλινθοκεραμοποιίου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στίβου Δημήτρης Μπατζανός, Τάκης Γιώργος και Χρόνης Βελέντζας και οι προπονητές, συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες κι ευχαριστούν τους γονείς για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση