Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη
Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Αναχώρησαν σήμερα, οι αθλητές του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΙΚΗ” που θα συμμετάσχουν στο εθνικό ανδρών – γυναικών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 09-12 Ιουνίου 2021.

Το εθνικό , λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, διεξάγεται πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και πριν τα ηλικιακά πρωταθλήματα και λόγω των επικείμενων πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουνίου, δε θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό, πολλά που έχουν όρια συμμετοχής και πρέπει να προετοιμαστούν για τις πανελλαδικές .

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, το τμήμα κολύμβησης της ίκης Βόλου, δίνει το παρών στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χρονιάς σε εθνικό επίπεδο με αθλητές που αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας αγωνιζόμενοι σε τελικούς και κατακτώντας μετάλλια.

Την αποστολή της ομάδας συνοδεύει ο προπονητής Νίκος Γιαννόπουλος.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης εύχεται καλή επιτυχία στα μας, που ξεκινούν αύριο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις .

Συγχαρητήρια του τμήματος κολύμβησης στον Χρήστο Γκαρά για τη συμμετοχή του

στην αποστολή της εθνικής για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά της, συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του συλλόγου Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα, για την συμμετοχή του αθλητή στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Αισθανόμαστε διπλή χαρά και υπερηφάνεια που δύο αθλητές του συλλόγου , ο Γιάννης Κοντοβάς και ο θα φορέσουν το και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, ο Γιάννης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη και ο Χρήστος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας να συνοδεύουν τις προσπάθειές σας .

Καλή επιτυχία…..

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση