Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη
Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Η Νίκη Βόλου στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών -γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Αναχώρησαν σήμερα, οι αθλητές του τμήματος ς του “Η ΝΙΚΗ” που θα συμμετάσχουν στο εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 09-12 Ιουνίου 2021.

Το εθνικό πρωτάθλημα, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, διεξάγεται πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και πριν τα ηλικιακά πρωταθλήματα και λόγω των επικείμενων πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουνίου, δε θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό, πολλά παιδιά που έχουν όρια συμμετοχής και πρέπει να προετοιμαστούν για τις .

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, το της Νίκης , δίνει το παρών στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χρονιάς σε εθνικό επίπεδο με αθλητές που αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας αγωνιζόμενοι σε τελικούς και κατακτώντας μετάλλια.

Την αποστολή της ομάδας συνοδεύει ο προπονητής Νίκος Γιαννόπουλος.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος ς εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά μας, που ξεκινούν αύριο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις .

Συγχαρητήρια του τμήματος κολύμβησης στον Χρήστο Γκαρά για τη συμμετοχή του

στην αποστολή της εθνικής για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά της, συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του συλλόγου Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα, για την συμμετοχή του αθλητή στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Αισθανόμαστε διπλή χαρά και υπερηφάνεια που δύο αθλητές του συλλόγου , ο Γιάννης Κοντοβάς και ο θα φορέσουν το εθνόσημο και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, ο Γιάννης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη και ο Χρήστος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας να συνοδεύουν τις προσπάθειές σας .

Καλή επιτυχία…..

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση