Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου διοργανώνει το 1st HELLENIC INTERNATIONAL WATER POLO CAMP με τον Γιάννη Γιαννουρή
Η Νίκη Βόλου διοργανώνει το 1st HELLENIC INTERNATIONAL WATER POLO CAMP με τον Γιάννη Γιαννουρή

Η Νίκη Βόλου διοργανώνει το 1st HELLENIC INTERNATIONAL WATER POLO CAMP με τον Γιάννη Γιαννουρή

Μία ακόμη πρωτοποριακή διοργάνωση από τον .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου για την πόλη και το ‘'άθλημα της ελληνικής ς''.Αθλητές κάτω των 15 ετών ,προπονητές και φίλοι της Υδατοσφαίρισης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συγκεντρωθούν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας ‘'Β.ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ'' και θα εκπαιδευτούν/μυηθούν στο μοναδικό ομαδικό άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας ολυμπιακές διακρίσεις ,Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς τίτλους .

Επίσημος προσκεκλημένος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για να εκπαιδεύσει και μεταλαμπαδεύσει γνώσεις ,εμπειρίες κι για το άθλημα είναι ο πλέον ειδικός και παγκοσμίως καταξιωμένος αθλητής ,  ιάννης Γιαννουρής ,ο οποίος θα ταξιδέψει από το εξωτερικό ,ειδικά γι' αυτή την εκδήλωση .

Αποτελεί τιμή για την ομάδα η αποδοχή της πρόσκλησης και προνόμιο για κάθε νεαρό αθλητή/τρια και προπονητή/τρια η συμμετοχή σε αυτό το camp .

Ο στα μέσα της δεκαετίας του '60, σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε να κολυμπά και το 1974 ως κολυμβητής συνεχίζει την αθλητική του καριέρα με το πόλο. Από το 1977 έως το 1982 καλείται στην Εθνική ανδρών  με την οποία το 1980 συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες της ς.

Παράλληλα με την αθλητική του καριέρα σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ξεκινά να δουλεύει, στήνοντας τις της Βουλιαγμένης κι  αρχίζοντας μια συναρπαστική καριέρα στον υγρό στίβο, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία του Ελληνικού πόλο. Διονύσης Πρωτόπαπας, Βαγγέλης Ρούπακας, Γιώργος Μαυρωτάς ήταν η πρώτη φουρνιά των ‘' μπέμπηδων ‘' που ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του ελληνικού πόλο το 1991, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησαν κι άλλες αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Πληροφορίες και συμμετοχής

Τμήμα Υδατοσφαίρισης Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ‘'Η ΝΙΚΗ''

Καλογήρου Σωτήρης 6949911356

https://thispagerocks.com/COACHINGCAMP (Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά)

**Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητος

"Αλιεύοντας" την είδηση