Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη είναι εδώ!
Η Νίκη είναι εδώ!

Η Νίκη είναι εδώ!

Η Βόλου πέρσε “αέρας” από την Έδεσσα, διασύροντας τον τοπικό Πανεδεσσαϊκό με 56-80, παίροντας βαθιά βαθμο ανάσα. ικηφόρο ντεμπούτο για τον Σπύρο Στρατίκη, που έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και την βάζει ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Οι “κυανόλευκοι” πάτησαν το γκάζι από νωρίς και… ξέχασαν να πάρουν το πόδι τους από εκεί, παίρνοντας ένα πολύ εύκολο ροζ φύλλο κόντρα στον ουραγό της κατηγορίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι Βολιώτες έχτισαν μία διαφορά 21(!) πόντων, καθαρίζοντας τη νίκη από νωρίς, με μπροστάρηδες τους Τζίνη και Τσώλη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα στους γηπεδούχους να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Τελικό σκορ 56-80, με την ομάδα του Στρατίκη να κοιτάει, πλέον, τις επόμενες αγωνιστικές, που θα κρίνουν την παραμονή της στη Γ' . Περίπου σαράντα της ς βρέθηκαν στο γήπεδο της Έδεσσας, δίνοντας την ώθηση στην ομάδα να πάρει το πολυ σημαντικό αυτό διπλό.

Τα δεκάλεπτα: 11-24, 26-47, 38-64, 56-80

Διαιτητές: Γασέτας, Τριανταφυλλίδης

ΠΑΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (): Καρνάβας 21, Μπίνος Ε., Τρυγωνιάρης Δ., Σπανός 21 (5), Γιουρτσής, Χρήστου 4 (1), Τρυγωνιάρης Η., Τσάμης 3, Μπίνος Μ., Μακρόπουλος, Κληντσάρης 4, Θεοδώρου 3 (1).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 28 (3), , Λατσίνογλου, Βασδέκης 2, Κατσαλής 6 (2), Τσώλης 21 (1), Βλήτσιος 2, Τάσσος 10, Κέτουλας 3, Τοκατλίδης 8.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση