Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο
Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο

Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο

Το τμήμ κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” βρίσκετι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ς με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα .

Στο του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, την στιγμή που έχει οδηγήσει τους του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα .

Ο Νίκος Γέμελος, θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, σηματοδοτώντας την ανασυγκρότηση όλων των δομών, προσφέροντας εκείνα τα στοιχεία σε προπονητικό κι αγωνιστικό σχεδιασμό της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας, μέσα από την υλοποίησή τους, από τον προπονητή που θα ηγηθεί του προπονητικού team κι επικουρικά με την συνδρομή των προπονητών του τμήματος για τη μετάβαση, σ' ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης, σε μια νέα εποχή που ξεκινάει για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου.

Την ευθύνη υλος του προγράμματος της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής θα αναλάβει ο Νίκος Γιαννόπουλος , απόφοιτος με ειδικότητα κολύμβηση και πρωτ κολύμβησης, με ένα εξαιρετικό .

Στο αγωνιστικό team προπονητών θα συνδράμουν και δύο προπονητές βοηθοί για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος θα είναι υπεύθυνος και για το κομμάτι της εκγύμνασης των παιδιών της αγωνιστικής-προαγωνιστικής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση