Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο
Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο

Η κολύμβηση της Νίκης Βόλου “ταράζει τα νερά” με Νίκο Γέμελο

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα .

Στο βιογραφικό του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, την στιγμή που έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα .

Ο Νίκος Γέμελος, θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, σηματοδοτώντας την ανασυγκρότηση όλων των δομών, προσφέροντας εκείνα τα στοιχεία σε προπονητικό κι αγωνιστικό σχεδιασμό της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας, μέσα από την υλοποίησή τους, από τον προπονητή που θα ηγηθεί του προπονητικού team κι επικουρικά με την συνδρομή των προπονητών του τμήματος για τη μετάβαση, σ’ ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης, σε μια νέα εποχή που ξεκινάει για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου.

Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής θα αναλάβει ο Νίκος Γιαννόπουλος προπονητής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβηση και πρωταθλητής κολύμβησης, με ένα εξαιρετικό βιογραφικό.

Στο αγωνιστικό team προπονητών θα συνδράμουν και δύο προπονητές βοηθοί για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος θα είναι υπεύθυνος και για το κομμάτι της εκγύμνασης των παιδιών της αγωνιστικής-προαγωνιστικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα του ΣΗΠΕ στο ΤΕΕ Μαγνησίας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ - https://t.co/Z48dukN4bK -

  • Προγράμματα εκπαίδευσης στο (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - https://t.co/8Cb0nbHCIm -

  • Κων. Μαραβέγιας: Έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία της Ν.Δ. απέναντι σε εκπαιδευτικούς ειδικών κατηγοριών… - https://t.co/5jHYPEZhtT -

"Αλιεύοντας" την είδηση