Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Κελαϊδίτη στον τελικό του σύνθετου ατομικού
Η Κελαϊδίτη στον τελικό του σύνθετου ατομικού

Η Κελαϊδίτη στον τελικό του σύνθετου ατομικού

Στις 24 κλύτερες αθλήτριες του κόσμου προκρίθηκε για ακόμη μία φορά η .

Η πρωταθλήτρια της ελληνικής ς γυμναστικής παίρνει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σόφια της ς και μπορεί μια κακή στιγμή στο με τις κορύνες να της στέρησε έναν τελικό στα όργανα, απέδειξε, όμως, ότι εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας ς.

H νεαρή πρωταθλήτρια της ρυθμικής προκρίθηκε στον τελικό του σύνθετου ατομικού, με τη 14η καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό. Σε σχοινάκι, μπάλα, κορδέλα και κορύνες συγκέντρωσε 52,800 βαθμούς και έδειξε ότι, παρά τη μικρή της από το άθλημα, παραμένει στις καλύτερες του κόσμου. Η θέση αυτή θα μειώσει λίγο τη στενοχώρια της πρωταθλήτριας, η οποία στόχευε να μπει ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης στις κορύνες. Ενα λάθος στο πρόγραμμά της, όμως, την άφησε εκτός με 17,050 βαθμούς.

Σήμερα, στον τελικό του σύνθετου ατομικού η πρωταθλήτριά μας θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο και φιλοδοξεί να ελαχιστοποιήσει τα λάθη στα προγράμματά της ώστε να παραμείνει στις 15 πρώτες αθλήτριες. Σε αυτόν τον τελικό συμψηφίζονται και οι τέσσερις από τα όργανα (σχοινάκι, κορδέλα, μπάλα και κορύνες) και από το άθροισμα προκύπτει η τελική κατάταξη.

Το ανσάμπλ

Αύριο θα αρχίσει την προσπάθειά της και η του ανσάμπλ. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο σύνολο από νεαρά κορίτσια που προετοιμάζονται με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στη διοργάνωση της ς θα χρειαστεί να μπουν μέσα στην πρώτη εικοσιτετράδα για να μπορέσουν να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο της επόμενης χρονιάς. Οι πρωταθλήτριες θα συμμετάσχουν στον πρώτο από τους δύο ομίλους. Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας στα δύο προγράμματα. Παίρνουν μέρος 36 χώρες.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση