Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα

ιοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς ς και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) συμπαραστέκεται σε όλες τις ενέργειες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και προσυπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσε, σύμφωνα με την οποία, καταγγέλλεται η ΠΑΕ για τον αυθαίρετο και παράνομο αποκλεισμό των δημοσιογράφων, μελών του Συνδέσμου Δημήτρη Πετρωτού, Χάρη Γεωργούλα και Χρήστου Τσιάτα από την είσοδο του στον αγώνα της ς με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της ς, αλλά και για το γεγονός, όπως ενημερώθηκε, ότι ο αποκλεισμός είχε προγραμματιστεί να υπάρξει για μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ακόμη ένα μέλος του ΠΣΑΤ, που τελικά δεν προσήλθαν στο γήπεδο.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε θα στηρίξει τον ΠΣΑΤ που θα προβεί σε κάθε ένδικο μέσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του, όπως και μελών την Ένωσης, όπως αυτά απορρέουν από τον όμο και το Σύνταγμα, διασφαλίζοντας την ελευθεροτυπία.

Η είσοδος των δημοσιογράφων -μελών του ΠΣΑΤ στα όλης της χς ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 54 και 134 του 2725/99 και ερμηνευτική απόφαση 18668/22-04-2005 του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού) και έχει σαφώς αποτυπωθεί στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου () στο άρθρο 29 παράγραφος Ζ.

.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ζητεί να διερευνηθεί το θέμα καταλογισμού τυχόν ευθυνών, αντιλαμβανόμενα τα μέλη του, ότι αν δεν υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του κατακριτέου συμβάντος, ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για να οδηγηθούμε σε άκρως επικίνδυνη ατραπό, βίαιων και επικίνδυνων φαινομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση