Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) συμπαραστέκεται σε όλες τις ενέργειες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και προσυπογράφει την που εξέδωσε, σύμφωνα με την οποία, καταγγέλλεται η για τον αυθαίρετο και παράνομο αποκλεισμό των δημοσιογράφων, μελών του Συνδέσμου Δημήτρη Πετρωτού, Χάρη εωργούλα και Χρήστου Τσιάτα από την είσοδο του στον αγώνα της ς με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για το γεγονός, όπως ενημερώθηκε, ότι ο αποκλεισμός είχε προγραμματιστεί να υπάρξει για μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ακόμη ένα μέλος του ΠΣΑΤ, που τελικά δεν προσήλθαν στο .

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε θα στηρίξει τον ΠΣΑΤ που θα προβεί σε κάθε ένδικο μέσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του, όπως και μελών την Ένωσης, όπως αυτά απορρέουν από τον Νόμο και το , διασφαλίζοντας την ελευθεροτυπία.

Η είσοδος των δημοσιογράφων -μελών του ΠΣΑΤ στα γήπεδα όλης της χώρας ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 54 και 134 του 2725/99 και ερμηνευτική απόφαση 18668/22-04-2005 του ενικού Γραμματέα Αθλητισμού) και έχει σαφώς αποτυπωθεί στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) στο άρθρο 29 παράγραφος Ζ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ζητεί να διερευνηθεί το θέμα καταλογισμού τυχόν ευθυνών, αντιλαμβανόμενα τα μέλη του, ότι αν δεν υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του κατακριτέου συμβάντος, ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για να οδηγηθούμε σε άκρως επικίνδυνη ατραπό, ιων και επικίνδυνων φαινομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση