Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου στον Κοντονή
Η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου στον Κοντονή

Η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου στον Κοντονή

Ο Δήμρχος Βόλου, με φορμή την απόφαση της να ορίσει τον τελικό του πρωταθλήματος Κ20 της στη Λάρισα, κι όχι στο Βόλο όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένος, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας και… συστάσεων στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η νοοτροπία της είναι κατάπτυστη και στέλνει μήνυμα υποταγής σε όλες τις ΕΠΣ και αναρωτιέται ως πότε κάποιοι θα θεωρούν την Ομοσπονδία “παραμάγαζό” τους και μέσο εκπλήρωσης προσωπικών συμφερόντων τους.

Τέλος, φροντίζει να ενημερώσει τον κύριο Κοντονή πως η πόλη του Βόλου… δεν εκβιάζεται.

Αναλυτικά η επιστολή:

”Προς: -Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κο Σταύρο Κοντονή

Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ΕΠΟ, που διοικείται στην πλειοψηφία της από κακουργηματικά διωκόμενους παράγοντες, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί στο Βόλο ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων της , όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και να μετατεθεί στη Λάρισα. Μία απόφαση που αποσκοπεί στον έμμεσο εκβιασμό των παραγόντων όλων των ΕΠΣ, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα υποταγής σε όσους επιχειρήσουν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους στο μέλλον.

Είναι ντροπή εν έτει 2015, να υπάρχουν στο χώρο του αθλητισμού τέτοιες κατάπτυστες νοοτροπίες και πρακτικές. Ως Δήμαρχος Βόλου καταδικάζω την απόφαση αυτή της ΕΠΟ, τα μέλη της οποία εξακολουθούν να θεωρούν την Ομοσπονδία μαγαζί και παραμάγαζο τους με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων ολίγων, Κύριε Υπουργέ.

Ηρθε η ώρα η Πολιτεία να πάρει θέση και να σταματήσει ο της νομιμότητας με εκβιαστικούς τρόπους που οδηγούν το δημοφιλέστερο άθλημα στο τέλμα και την απαξίωση. Οι εκβιασμοί με πρόσχημα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Δεν είναι δυνατόν, κακουργηματικά διωκόμενοι να αποφασίζουν για τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντίθετα, το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να διοικείται από ανθρώπους που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και η ηθική τους δεν αμφισβητείται από την κοινωνία.

Κλείνοντας την επιστολή αυτή, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όπως ο δεν εκβιάζονται.

Με τιμή,

Ο ΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΜΠΕΟΣ”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση