Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλωσορίζει τους αθλητές και τους προπονητές που θα λάβουν μέρος στο δισυλλογικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στη Λάρισα, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρεται στις ευεργετικές ιδιότητες του αθλήματος για τον άνθρωπο και την κοινωνία και εύχεται καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος στον τομέα που ακολουθούν, αλλά και στη ζωή τους, γενικότερα.

Αναλυτικά η :

”ΧΑΙΡΕΤΟΣ ΕΑΡΞΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡ ΚΕΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΙΑ ΚΑΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, χαιρετίζουν την έναρξη του διασυλλογικού πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδος, και καλώς ορίζουν τους παρευρισκόμενους φορείς της πόλης της Λάρισας ,τα μέλη του Δ.Σ. Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, παράγοντες σωματείων ,προπονητές , αθλητές και φίλαθλους του αθλήματος.
Το Καράτε ως κομ πλέον της Ελληνικής κοινωνίας με εκπρόσωπο του την Ελληνική ομοσπονδία καράτε διατηρώντας αναλλοίωτες τις πανανθρώπινες αξίες ,διαπαιδαγωγεί και διαμορφώνει χαρακτήρες , συμβάλλοντας τα μέγιστα στην Ελληνική κοινωνία.
Απευθύνεται πρωτίστως στην η οποία κάτω από τις σύγχρονες μάστιγες ,προσπαθεί να βρει ικανούς ανθρώπους, παιδαγωγούς ,να διδάξουν και να διαπλάσουν την συμπεριφορά των εύπλαστων και ευαίσθητων παιδιών που την αποτελούν .
Το καράτε είναι πολιτισμός.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι χρήσιμο όχι μόνο εξ αιτίας της αδιαμφισβήτητης ικανότητας που προσδίδει στον ασκούμενο, με την επιστημονική προπονητική αγωγή , αλλά του ήθους που δημιουργεί μέσα από αυτή.
Η αγωγή μεταφέρεται στους αθλητές μέσω των προπονητών, τους οποίους η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε , φροντίζει να αναβαθμίζει, παρέχοντας τους συνεχή και ποιοτική , κατανοώντας ότι το αθλητικό και κοινωνικό έργο που παράγεται είναι πολύ σημαντικό.
Όλοι εμείς, που συνθέτουμε τον υγιή κορμό του καράτε, πιστεύουμε ολόψυχα στις άρρηκτες διαχρονικές αξίες, τις οποίες μεταφέρουμε στις νέες γενιές, δημιουργώντας, την πίστη και τις προϋποθέσεις , για αγωνιστικό πνεύμα ,όχι μόνο στις αθλητικές διοργανώσεις ,αλλά και στην ζωή, μέσω του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ”.

"Αλιεύοντας" την είδηση