Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου ξεκινάει την καινούργια αθλητική χρονιά
Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου ξεκινάει την καινούργια αθλητική χρονιά

Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου ξεκινάει την καινούργια αθλητική χρονιά

Απαραίτητη για την σωματική, ψυχική αλλά και πνευματική λειτουργία των παιδιών είναι η . Μία πολύ καλή επιλογή είναι ο .Είναι ο «βασιλιάς» των αθλημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο για παιδιά συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξή τους, προστατεύει από την παχυσαρκία, ενώ επηρεάζει και τη σχολική επιτυχία των παιδιών.

Ο Στίβος θα βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει την και να αποκτήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Του δίνει σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Είναι όμως και διασκεδαστικός. Χαρίζει στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα άθλημα που τους αρέσει.

Βελτιώνει τις δεξιότητές τους και τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν σε ομάδες.Τα οφέλη του Στίβου είναι πολλά και με τις κατάλληλες επιλογές, ακόμη περισσότερα.

Οι γονείς που θα αποφασίσουν τελικά να γράψουν το παιδί τους στο Στίβο, είναι σημαντικό να επιλέξουν με σύνεση το Αθλητικό Σωματείο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, να συνομιλήσετε και να διαπιστώσετε εάν η φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν έναν Σύλλογο σας ταιριάζει.

Είναι σημαντικό και οι προπονητές που ασχολούνται με τα παιδιά να αγαπούν αυτό που κάνουν και να φροντίζουν κάθε μέρα το παιδί να επιστρέφει σπίτι του υγιές και χαρούμενο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Αθλητική Ακαδημία Άτλας είναι μία εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά.

Με μόλις 2 χρόνια λειτουργίας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την 150 και πλέον οικογενειών.

Μέλημα της Ακαδημίας η σωστή διαπαιδαγώγηση, η γερών βάσεων για την μετέπειτα εξέλιξη καθώς και η σωματική και ψυχική ανάπτυξη του κάθε αθλητή-ανθρώπου.

Οι γίνονται με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους άθλησης, δίνοντας βάση στην μοναδικότητα του κάθε αθλητή.

Με βασικό μήνυμα “Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας κάνει χαρούμενους!” Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά.

Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου καθημερινά και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ γονείς και παιδιά μπορούν να γνωρίσουν το προπονητικό δυναμικό , να ρωτήσουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το όμορφο άθλημα του Στίβου και να προμηθευτούν το πρόγραμμα της νέας αθλητικής χρονιάς. Επίσημα οι ξεκινούν την Δευτέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση