Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη
Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη

Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη

Με πέντε θλητές θ ταξιδέψει η Ακαδημία Καράτε Βόλου(Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία),την Τετάρτη 21 οεμβρίου για να λάβει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” 2018 που διοργανώνει η Ουγγρική Ομοσπονδία Καράτε με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε WKF,το Σάββατο 24 οεμβρίου στη Βουδαπέστη.
Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου αποτελείται από 4 αθλητές και μια αθλήτρια, έναν εκπαιδευτή και έναν βοηθό εκπαιδευτή.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι:

•Σιούρας Βίκτωρας,στο Κούμιτε -67 Κιλά U21,
•Μυτιλιός Ανδρέας στο Κούμιτε -70 κιλά Εφήβων,
•Μυτιλιός Κωσταντίνος στα -45 κιλά U14,
•Τσιάνος Γεώργιος στα -32 κιλά παίδων 8-9 ετών και η αθλήτρια •Βερούση Αργυρώ στα +45 κιλά 12-13 ετών.

Η προετοιμασία των αθλητών πραγματοποιήθηκε με τις πολύτιμες της πρωταθλήτριας Ευρώπης και εκπαιδευτής του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών ενώ βοηθός εκπαιδευτή θα είναι ο πρωτ Τζάλλας Μιχάλης.

Την ομάδα επίσης θα συνοδεύσει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κουφογεώργος Απόστολος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σγαρδώνη Ευαγγελία, αλλά και ο διευθύνων πΠροπονητής και αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοσμίδης Γεώργιος ο οποίος θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai που διοργανώνεται τις ίδιες ημέρες στην Βουδαπέστη από την ουγγρική οργάνωση Shinkyokushinkai και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως .

Επίσης στην αποστολή θα συμμετέχει και η ολιγομελής ομάδα της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του συλλόγου,ο διευθύνων και η εκπαιδευτής εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και ευχαριστούν θερμά τη σχολή ομορφιάς Be bro για την οικονομική ενίσχυση αθλητών της Ακαδημίας.

Η αποστολή θα μεταβεί οδικώς από Βόλο στην Βουδαπέστη, μαζί με την συμμετοχή του Συλλόγου Αγριάς” ο Μαχητής”,καθώς και αθλητών και αθλητριών από Συλλόγους της Κατερίνης,Σίνδου,Θεσσαλονίκης και Χίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση