Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη
Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη

Η Ακαδημία στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai στη Βουδαπέστη

Με πέντε αθλητές θα ταξιδέψει η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου(Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία),την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου για να λάβει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά στο 27o Διεθνές Τουρνουά “Tatami Cup” 2018 που διοργανώνει η Ουγγρική Ομοσπονδία Καράτε με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε WKF,το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη.
Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου αποτελείται από 4 αθλητές και μια αθλήτρια, έναν εκπαιδευτή και έναν βοηθό εκπαιδευτή.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι:

•Σιούρας Βίκτωρας,στο Κούμιτε -67 Κιλά U21,
•Μυτιλιός Ανδρέας στο Κούμιτε -70 κιλά Εφήβων,
•Μυτιλιός Κωσταντίνος στα -45 κιλά U14,
•Τσιάνος Γεώργιος στα -32 κιλά παίδων 8-9 ετών και η αθλήτρια •Βερούση Αργυρώ στα +45 κιλά 12-13 ετών.

Η προετοιμασία των αθλητών πραγματοποιήθηκε με τις πολύτιμες συμβουλές της πρωταθλήτριας Ευρώπης και εκπαιδευτής του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών ενώ βοηθός εκπαιδευτή θα είναι ο πρωταθλητής Τζάλλας Μιχάλης.

Την ομάδα επίσης θα συνοδεύσει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κουφογεώργος Απόστολος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σγαρδώνη Ευαγγελία, αλλά και ο διευθύνων πΠροπονητής και αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai Κοσμίδης Γεώργιος ο οποίος θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai που διοργανώνεται τις ίδιες ημέρες στην Βουδαπέστη από την ουγγρική οργάνωση Shinkyokushinkai και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαιτητής.

Επίσης στην αποστολή θα συμμετέχει και η ολιγομελής ομάδα της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του συλλόγου,ο διευθύνων προπονητής και η εκπαιδευτής εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και ευχαριστούν θερμά τη σχολή ομορφιάς Be bro για την οικονομική ενίσχυση αθλητών της Ακαδημίας.

Η αποστολή θα μεταβεί οδικώς από Βόλο στην Βουδαπέστη, μαζί με την συμμετοχή του Συλλόγου Αγριάς” ο Μαχητής”,καθώς και αθλητών και αθλητριών από Συλλόγους της Κατερίνης,Σίνδου,Θεσσαλονίκης και Χίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

  • Πρόεδρος ΠΕΣΘ: Περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων επιχειρηματιών - https://t.co/tU38Ubv2Ru -

"Αλιεύοντας" την είδηση