Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με το 1o Επετειακό Τουρνουά Ράπιντ
Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με το 1o Επετειακό Τουρνουά Ράπιντ

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με το 1o Επετειακό Τουρνουά Ράπιντ

Η συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της με το 1ο Επετειακό Ράπιντ με διεθνή αξιολόγηση, που διοργάνωσε το Σάββατο 30/11/2019 στο πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο – , με τη συμμετοχή 26 σκακιστών και σκακιστριών.

Μετά από 6 γύρους την 1η θέση κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Ιωάννης του .Ο. ΠΑΠΑΦΗ “ΧΡΟΝΙΚΟΝ” με 5,5 βαθμούς, τη δεύτερη θέση ο Τζαμτζής νσταντίνος της Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 5 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Ζαϊρές-Καρανάσιος νσταντίνος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 4,5 βαθμούς.

Τέταρτη στη γενική κατάταξη και 1η στην κατηγορία Κ16 κατετάγη η 13χρονη Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα της Σ.Ε. “ΝΙΚΟΠΟΛΗ” ΠΡΕΒΕΖΑΣ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 4 βαθμούς.

Επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων: https://vchessacademy.gr/ και https://www.facebook.com/VolosChessAcademy/

Αποτελέσματα και στατιστικά του τουρνουά στη σελίδα: http://chess-results.com/tnr494357.aspx?lan=19

Το επόμενο της Ακαδημίας Σκακιστών θα είναι το 1o Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Αργώ”, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2019 και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί ισχυροί σκακιστές και σκακίστριες από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση