Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / H “Ένωση Παλαιμάχων” στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου
H “Ένωση Παλαιμάχων” στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου

H “Ένωση Παλαιμάχων” στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά από πολλά χρόνια στην “πρώτη” του Ολυμπιακού παρόντες ήταν και οι παλαίμαχοι του συλλόγου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στο νέο ξεκίνημα της νεανικής και με αρκετό Βολιώτικο χρώμα, ομάδας.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. (Γιώργος Καραμίχαλος, Δημήτρης Βαϊνάς, Γιάννης Θεοδωρίδης, Σωτήρης Γκανάτσιος, Σωτήρης Παπαϊωάννου, Κώστας Σταματίου, Βασίλης Ζηνέλης, Γιώργος Κασιούρας, στην πρώτη στην Άλλη Μεριά βρέθηκαν οι Ίμρε Μπόντα, Θανάσης Παπαγιάννης, Ερωτόκριτος Βαλιανάτος, Θανάσης Τριχιάς, Μαρασίδης, Γιάννης Τριχιάς, Δημήτρης Κόφφας με τον πρόεδρο της Ε.Π.Π.Ο.Β Γ. Καραμίχαλο στον σύντομο χαιρετισμό του να εύχεται σε όλη τη νέα ομάδα και να ζητά από τον κόσμο την στήριξη.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους παλαίμαχους που βρέθηκαν στο γήπεδο μαζί με τη νέα ομάδα ένιωσαν ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς είδαν πως πάντα δίπλα στην ομάδα είναι και οι παλιότεροι όπως οι Μέμμος και Κέμμος κ.ά. και που ξανάκουσαν την τρομπέτα του Ανδρέα Μασδράκη, ενώ είδαν ενθουσιασμό από τη νέα γενιά των φιλάθλων.

Μάλιστα από χθες Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β)» άρχισε και την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες επιτυχίες για τον ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/LlGvdS5jzx -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το #κρουαζιερόπλοιο «NORWEGIAN JADE» #κρουαζιερόπλοιο - https://t.co/0pRQrWVMOd -

  • Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 #ΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΥδατοσφαίρισης - https://t.co/l3r4QWO283 -

"Αλιεύοντας" την είδηση