Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » H επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό
H επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό

H επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος αναλύει το αύριο των “ερυθρολεύκων”. Οι προσφυγές, ο , ο φάκελος στην ΕΕΑ και η διοικητική σταθερότητα, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

“Στοιχειωμένο ”. Έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη δεδομένη στιγμή την Βόλου. Η αγωνιστική σεζόν εδώ και 1,5 μήνα περίπου έχει ολοκληρωθεί και, από ‘κει και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, παρά μόνο εικασίες και αναμονή.

Τόρης και έχουν ήδη υποβάλει την παραίτησή τους, οι επιχειρηματίες της πόλης μας διστάζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να εμπλακούν στα διοικητικά των Βολιωτών, ενώ εκκρεμούν και πολλά οικονομικά… “αγκάθια”, όπως η υπόθεση του Τικάο, οι συνεχόμενες προσφυγές και οι δόσεις σε και Εφορία. Κι όλα αυτά, με το χρόνο να κυλάει αντίστροφα.

Να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει άμεσα να ετοιμαστεί ο φάκελος της και να σταλθεί στην ΕΕΑ για , προκειμένου ο Ολυμπιακός να συμμετάσχει στη Football League τη νέα σεζόν, αλλά όσο το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο παραμένει, το τοπίο συνεχίζει και… “θολώνει”.

Παρ' όλα αυτά, έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν κάποια ευχάριστα νέα στα αυτιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού, καθώς ,όπως φαίνεται, το πολυμετοχικό διοικητικό σχήμα που ευελπιστούν όλοι να λειτουργήσει, καθώς μεγαλοεπενδυτής δεν φαίνεται στον ορίζοντα, θα πάρει μπρος, με τις εξελίξεις να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Στόχος των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό είναι η διατήρηση ενός κορμού από το περσινό ρόστερ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν εισπράξει κάποια , προκειμένου να δελεαστούν και να παραμείνουν στο Βόλο, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Τα τελευταία γραφής δείχνουν φως σε αυτό το ατελείωτο τούνελ για τους ερυθρολεύκους, με το χρόνο, όμως, να πιέζει ασφυκτικά, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον Ολυμπιακό, ελέω της κακής οικονομικής κατάστασης στη χ μας. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, οι επόμενες μέρες είναι κρισιμότατες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση