Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» έκοψε την πίτα του
Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» έκοψε την πίτα του

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» έκοψε την πίτα του

Στο δείπνο πρευρέθησν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” Στέργιος Φάτσης, η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Βασταρδή, μέλη της Δ.Ε. του μπάσκετ και συγκεκριμένα τα μέλη της Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Αλέκος Μιχόπουλος και Ανδρέας Τσάγκαρης, καθώς και ο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Νίκος Γαλανάκης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικό team και στη Δ.Ε. επισημαίνοντας ότι, το 2016, ελήφθη μια πολύ δύσκολη απόφαση, να μην συμμετάσχει η στην Α2 κατηγορία , ωστόσο όπως είπε «μέσα στις ακαδημίες, γίνεται σοβαρή δουλειά.

Όσοι ξεκίνησαν μέσα από τις ακαδημίες, έχουν φτάσει πολύ ψηλά κι εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που έχουμε και να φτάσουμε στην κορυφή», είπε ευχόμενος να συνεχίσει η ομάδα τις επιτυχίες και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το φλουρί κέρδισε η αρχηγός της ομάδας κι από τις παλαιότερες παίκτριες Ευαγγελία , η οποία κέρδισε μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ από γνωστό αλυσίδας ρούχων στο Βόλο, καθώς κι ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα, προσφοράς του ουζερί – υ «Ο Μπόνης».

Η Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί το “Transistor Cafe & Snack Bar” για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, καθώς και το ουζερί «Ο Μπόνης».

"Αλιεύοντας" την είδηση