Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Greek mοuntain τraining camp-shinkyokushinkai καrate στους καταρράκτες του Σκρα Κιλκίς
Greek mοuntain τraining  camp-shinkyokushinkai καrate  στους  καταρράκτες  του  Σκρα  Κιλκίς

Greek mοuntain τraining camp-shinkyokushinkai καrate στους καταρράκτες του Σκρα Κιλκίς

Με πρωτοβουλί του Shihan Οτάριο Μελικιάδη Branch Chief -Αρχηγού Βορείου Ελλάδος του Ελληνικού Karate, πργματοποιήθηκε καλοκαιρινό Καμπ στα Βουνά του Νομού στους καταταράκτες του ΣΚΡΑ, χθες από το μεσημέρι 12:00 μμ μέχρι αργά το απόγευμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δίωρη προπόνηση στα ΚΙΗΟΝ και ΚΑΤΑ , όπου δίδαξαν οι Shihan Γιώργος Κοσμίδης Αρχηγός -εκπρόσωπος στην Eλλάδα του Shinkyokushinkai και ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης με την συνεργασία του Shihan Κώστα Γαλλιού και την συμμετοχή των πρωταθλητών – Sempai Αρίστου Μελικιάδη ,Κεσίδη Βιάτσεσλάβ, Παπαγιανιδη Φίλιππου και Ουζούνη Λάζαρου, των Sensei Τζίρα Αθανάσιου και Δαλαμάγκα Γιώργου καθώς και πολλών πρωταθλητών του Shinkyokushinkai από το και το Πολύκαστρο.

Mέσα στην άγρια βλάστηση, κάτω από τους καταράκτες, στα παγωμένα νερά, όλοι οι εκπαιδευτές και οι πρωταθλητές, προπονήθηκαν σκληρά εκτελώντας τα βασικά ΚΑΤΑ αναπνοής και κάτω απο τα πλατάνια βασικές τεχνικές και ΚΑΤΑ, ξεχωριστά τα Pinan και του 1ου Dan. Iδιαίτερη βαρύτητα όμως έδωσαν οι Shihan, στα ΚΑΤΑ του 3ου Dan, στο πλαίσιο προετοιμασίας των 3 τριών εκπαιδευτών του Κεσίδη Βιατσεσλάβ (από το Πολύκαστρο ), του Αρίστου Μελικιάδη ( από το Κιλκίς) και του Παπαγιαννίδη Φίλιππου (από την Νεα Σάντα), για τις προσεχείς εξετάσεις του βαθμού του 3ου DAN.

Το κλίμα ηταν ιδιαίτερα ευχάριστο και η ατμόσφαιρα ζεστή μέσα στην παγωμένη Λίμνη όπου όλοι εκτελούσαν τα αναπνευστικά ΚΑΤΑ ,με μεγάλη ένταση, όπως αυτά πραγματικά εκτελούνται σε αντίξοοες συνθήκες και έχουν την πλήρη απόδοση.

Η προπόνηση έληξε με ένα μικρό αλλά δυνατό αποχαιρετιστήριο παραδοσιακό Πάρτυ , έξω στην όμορφη γύση με ,ποτό και τραγούδι,όπως γίνεται σε κάθε διοργάνωση του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ .

Την όλη διοικητική μεριμνα της διοργάνωσης ανέλαβε με πολύ μεράκι ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο με τους εκπαιδευτές και παλαιούς μαθητές του Παπαγιαννίδη Φίλιππο , Αρίστο Μελικιάδη , Κεσίδη Βιάτσεσλαβ και Ουζούνη Λάζαρο.

Ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικου Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ Γιώγος Κοσμίδης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Shihan Οτάριο, για την άψογη διοργάνωση, για την ζεστη και εγκάρδια φιλοξενία, με την οποία απέδειξε οτι το Shinkyokushinkai είναι μια αληθινή , όπου σέβεται και στηρίζει ο ένας τον άλλον, μακρυά από εγωισμούς και εγωπάθειες.

Στόχος της Ένωσης είναι να γίνουν πολλές ανάλογες διοργανώσεις, ώστε ολες οι δυνάμεις του Ελληνικού Shinkyokushinkai να αναπτυχθούν σε ακόμη περισσότερες πόλεις της χς .

Επίσης θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους πρωταθλητες και εκπαιδευτές από το Κιλκίς για την άψογη συμπεριφορά τους, το μεγάλο ενδιαφέρον τους και για την και αντοχή που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της προπόνησης.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές απο την Shihan Κώστα Γαλλιό , και Sensei Τζίρα Αθανάσιο και Γιώργο Δαλαμάγκα , που συμμετέιχαν και στήριξαν τήν διοργάνωση , καθώς και για την ωραία παρέα τους στο μικρό αλλά λίγο κουραστικό ταξίδι μας στο Κιλκίς.

Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης ανέλαβαν οι εκπαιδευτές του Κιλκίς, ενώ η επόμενη συνάντηση- προπόνηση θα γίνει στο Χωριό Λειβαδιά τέλος Αυγούστου , με μέριμνα του Εκπαιδευτού Κεσίδη Βιάτσεσλαβ.

karate

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση