Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Γραμματέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο Νίκος Ευθυμίου
Γραμματέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο Νίκος Ευθυμίου

Γραμματέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο Νίκος Ευθυμίου

Η Βόλου δεν φροντίζει μόνο να ενισχύεται στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Φροντίζει να δυναμώνει σημαντικά και οργανωτικά.

Ο Νίκος Ευθυμίου, με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, από θέσεις ευθύνης, αναλαμβάνει τη γραμματειακή υποστήριξη της ΠΑΕ και ήδη εδώ και μία εβδομάδα εργάζεται πυρετωδώς καθημερινά, σ' ένα νευραλγικό πόστο, για την εύρυθμη λειτουργία της Βόλου.

Ο Νίκος Ευθυμίου έχει διατελέσει γενικός και ειδικός γραμματέας τόσο στην ΕΠΣ Πειραιά, όσο και στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Εργάστηκε πριν δύο χρόνια στον Ασπρόπυργο, την χρονιά της ανόδου της ομάδας στη Football League και πέρυσι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναμένεται να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του, στο να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου ακόμη πιο δυνατός στο οργανωτικό κομμάτι, σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

 

Παίκτης του ο Παναγιώτης Αρναούτογλου

Η ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Αρναούτογλου. Γεννήθηκε στις 30/5/1996 στην και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Την περίοδο 2015-16, σε ηλικία 19 ετών, φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, κάνοντας τρεις συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και δύο συμμετοχές στο Ελλάδος.

Την επόμενη χρονιά (το καλοκαίρι του 2016) πήγε στην Καλλονή, για να συνεχίσει τον Ιανουάριο του 2017 στον Πανελευσινιακό, καταγράφοντας 20 συμμετοχές στη Β' κατηγορία (Football League).

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για τον Κισσαμικό, στον οποίο κάθισε δύο χρόνια (25 συμμετοχές στη Super League 2 και τέσσερις στο Ελλάδος), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2019-20 φόρεσε την φανέλα της Καβάλας, παίζοντας σε 12 παιχνίδια στη Football League.

Την περσινή χρονιά ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας (έπαιξε σε 16 παιχνίδια).

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα τη Super League 2 και έρχεται στον με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η καλωσορίζει τον Παναγιώτη Αρναούτογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» , του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση