Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Γιουρόπα Λιγκ: Της έχει πάρει τον αέρα…
Γιουρόπα Λιγκ: Της έχει πάρει τον αέρα…

Γιουρόπα Λιγκ: Της έχει πάρει τον αέρα…

Σε μια μεγάλη βραδιά, αντάξια της ς της, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη 0-0 με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, παρουσία 45.000 θεατών. Φανταστική , σημαντικό βήμα πρόκρισης ως προς τον βαθμολογικό αντίκτυπο και αναμφίβολα ένα σπουδαίο και ιστορικό αποτέλεσμα, συνέθεσαν το χθεσινό παιχνίδι. Σε ακόμη ένα ματς –το τρίτο της ς των δύο ομάδων– η Μίλαν έμεινε χωρίς γκολ επί της ΑΕΚ στην . Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησαν για την Ενωση οι Λόπεζ, κάλο, Μπακάκης, Σιμόες και ο αρχηγός ιόχανσον.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο σχηματισμός του 3-5-2 μπλόκαρε τη Μίλαν που προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, μόνο με μακρινές μπαλιές του Μπονούτσι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ με μακρινό σουτ του Γκάλο, τετ α τετ από πλάγια θέση του Λόπεζ το οποίο εξουδετέρωσε ο τοναρούμα, αλλά και σε απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που βρήκε στα σώματα και πέρασε κόρνερ. Το θετικό ήταν πως η Ενωση δεν θηκε στιγμή από τους παίκτες του Βιτσέντζο Μοντέλα που έκαναν αρκετά σκληρά φάουλ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Γκάλο προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του τοναρούμα. Ως προς το δημιουργικό της παιχνίδι γενικότερα, η ΑΕΚ έφτανε με ευκολία στην περιοχή της Μίλαν, αλλά Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος κινούνταν κυρίως εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί κλασική ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καταιγιστικό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και την ΑΕΚ με κέφι και διάθεση για . Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε για τη Μίλαν που είχε δοκάρι στο 57΄ σε διαγώνιο σουτ του Μοντολίβο. Η ΑΕΚ απάντησε με ευκαιρίες από σουτ των Γιόχανσον, Αραούχο και Χριστοδουλούπουλου αλλά το 0-0 παρέμεινε ώς το τέλος.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση