Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Γιουρόπα Λιγκ: Σπουδαία νίκη για ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός
Γιουρόπα Λιγκ: Σπουδαία νίκη για ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Σπουδαία νίκη για ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός

Πραμένει στο της πρόκρισης στη νοκ – άουτ φάση του ο , μετά τη σπουδαία νίκη επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς έπιασε στον ύπνο τους «βιόλα», παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Σάχοφ (6') και Κάμπος (26'), ωστόσο οι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα, με τους Μπερναρντέρ (33') και Μπαμπακάρ (50'). Ο «Δικέφαλος», όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε στις καθυτερήσεις να φτάσει στο μεγάλο διπλό, με δράστη τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Σλό Λίμπερετς επί της Καραμπάγκ με 3-1, ο , που υποδέχεται τους Τσέχους την τελευταία αγωνιστική, προκρίνεται με σίγουρα με νίκη, αλλά και με ισοπαλία σε περίπτωση που ηττηθούν οι Αζέροι από τη Φιορεντίνα.

«Αντίο» από ΠΑΟ

Αντίθετα, ο δεν κατάφερε διατηρήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες του και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, γνωρίζοντας νέα ήττα από τον Αγιαξ με 2-0. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 39' με φάουλ του Σένε (φέρει ευθύνη ο Λουκ Στιλ) και διαμόρφωσαν το της αναμέτρησης στο 50ο λεπτό, με σκόρερ τον Τέτε.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση