Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Γιουρόπα Λιγκ: Άδικη ήττα για ΠΑΟ, νίκη – ανατροπή ο ΠΑΟΚ
Γιουρόπα Λιγκ: Άδικη ήττα για ΠΑΟ, νίκη – ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Άδικη ήττα για ΠΑΟ, νίκη – ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Πρότι στάθηκε πολύ κλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Θέλτα το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του ιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστά στο σκορ, ενώ διαμαρτύρεται δίκαια για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της στα μέσα της επανάληψης. Οι Ισπανοί ανέβασαν στροφές από το 70ο λεπτό και μετά και κατάφεραν με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο (84' και 89') από τους κιντέτι και Βας να φτάσουν στη νίκη και στους 4 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Αγιαξ. Εναν μετρά η Σταντάρ Λιέγης και χωρίς βαθμό παραμένει ο Παναθηναϊκός.

Νίκη για Κ με Κλάους

Στο Λίμπερετς της ς απέναντι στη Σλό, ο Κ κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του πρώτου λεπτού, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Κομλιτσένκο και γύρισε «τούμπα» το ματς, χάρη σε δύο τέρματα του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο διεθνής φορ ισοφάρισε με πέναλτι στο 10' και χάρισε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά» με κεφαλιά στο 82'. Μετά από δύο ματς, η ομάδα της ς ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Φιορεντίνα, με 4 βαθμούς, και ακολουθούν Σλό Λίμπερετς και Καραμπάγκ με έναν.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση