Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Γιορτή και βραβεύσεις χορηγών ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Γιορτή και βραβεύσεις χορηγών ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Γιορτή και βραβεύσεις χορηγών ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στους χορηγούς της, ανοίγει η αυλαία της φετινής χρονιάς για τη γυναικεία και , την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 στο BAR- RESTAURANT “LA NAVE” .

Η περσινή χρονιά αποτέλεσε για όλους, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή, που βρέθηκαν δίπλα σ΄αυτή την ομάδα, στα κορίτσια και στα αγόρια και στους προπονητές τους, μια εμπειρία αλλά και μια «μαγιά» για την αυριανή μέρα της ομάδας, προκειμένου να πετύχουν το στόχο, να ξανακάνουν τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού , το καμάρι της πόλης και το το σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων, όπως στο παρελθόν .

Η βοήθεια όλων τους: Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, , Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ, Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS , Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΤΖΕΚΑΣ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων ΚΑΡΑΚΑΝΑ, αρτοποιεία ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΪΔΗ, Ουζερί ΙΩΔΙΟ , Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ και Ψησταριά ΚΡΙΝΑΚΗΣ, αποτέλεσε για μας καταλύτη στις προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα των τμημάτων μπάσκετ της ομάδας και το όνομά της να είναι αξιόπιστο, σε όλο τον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Σ. 1937 συγχαίρει τον Νίκο Φαρμάκη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), πρωτου Βολιώτη σε αντίστοιχη θέση και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθειά του για την ανάπτυξη γενικά του Θεσσαλικού αλλά και ειδικότερα του Βολιώτικου μπάσκετ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση