Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Γιορτή για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου
Γιορτή για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου

Γιορτή για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου

  Στo πλαίσιo του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου ,  η Οργανωτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Ιάσονα Χατζή , σε συνεργασία με την διοίκηση του Συλλόγου και του τμήματος Κολύμβησης διοργανώνουν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 από τις 17.00 έως στις 20.00 στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου μεγάλη γιορτή για όλους τους και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η γιορτή θα είναι ένα μεγάλο πάρτι χαράς για τους αθλητές μας και τις οικογένειές τους , με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών , μοντέρνους χορούς , πολλές εκπλήξεις , δώρα και μετάλλια για όλα τα παιδιά, και πολλά παιχνίδια στην πισίνα.

Ο δείχνει την δυναμική του και στην κολύμβηση , είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και έχει αποδώσει καρπούς χάρις στην δουλειά που γίνεται από τους εφόρους του τμήματος κολύμβησης , όλους τους  προπονητές του τμήματος και την μεγάλη συμπαράσταση των γονιών των αθλητών και των αθλητριών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 80 χρόνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση